Sneeuwvlok verhoogt $450 miljoen in een andere VC ronde, met een waarde van $3,5 miljard

0
28

Nul

Sneeuwvlok, een cloud data warehouse provider, verhoogd $450 miljoen meer in risicokapitaal te brengen zijn totaal verhoogd tot $923 miljoen.

De ronde werd geleid door Sequoia Capital met eerdere investeerders is ook deelneemt. Het bedrijf heeft geld ingezameld twee keer in 2018, en nu is gewaardeerd op $3,5 miljard.

Sneeuwvlok, geleid door voormalig Microsoft-exec Bob Muglia, is erop gericht om te profiteren als data warehouses en big data-projecten verplaatsen naar de cloud en te meer van een pay-as-you-go model.

Het bedrijf service is beschikbaar sinds medio 2015 en heeft nu meer dan 1.000 klanten. Sneeuwvlok ook ging onlangs over het algemeen beschikbaar op Microsoft Azure om mee te gaan met Amazon Web Services.

Als voor de financiering, Sneeuwvlok zei het uitbreiden van haar multi-cloud-strategie, groeien haar sales team, investeren in de data warehouse-as-a-service bedrijf en het lanceren van nieuwe initiatieven, zoals de Sneeuwvlok die het Delen van Gegevens en De Gegevens Sharehouse.

Voorheen:

Sneeuwvlok verhoogt $263.5 miljoen voor cloud data warehouse conquestSnowflake en Databricks doel voor dynamische duoSnowflake de cloud data warehouse gaat om Microsoft AzureSnowflake krijgt automatisch binnenkrijgen van Amazon S3 met ‘Snowpipe’Snowflake verspreidt footprintSnowflake Computing levert $100 miljoen uit te breiden cloud data warehouse footprintWill Sneeuwvlok vonk een cloud data warehouse prijzenoorlog?

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Digitale Transformatie

Robotica

Het Internet van Dingen

Innovatie

Enterprise Software

0