‘S werelds kleinste geautomatiseerde e-commerce faciliteit gaat online

0
27

Nul

commonsense.jpg

Tot op heden, e-commerce is over de schaal. Maar als het gaat om dezelfde dag of zelfs dezelfde-uurs levering, de economie geworden lastig, ongeacht hoeveel eenheden van een bedrijf verkoopt. Het verlies leiders als Amazon heersen als ze de stempel van de concurrentie, maar de rentabiliteit is een ongrijpbare benchmark in de ultra-snelle levering oorlogen.

Dat is dubbel waar voor boodschappenservice, dat is een logistieke nachtmerrie van de temperatuur zones en hanteren van beperkingen.

De automatisering zal zeker een belangrijke rol spelen in het maken van supersnelle boodschappenservice winstgevend zijn, maar een bedrijf, Goede Robotica, gelooft een ander deel van de vergelijking is te klein denken. Vandaag kondigde het bedrijf de eerste van de Micro-Fulfilment Centra (MFC)s is live en de levering van de bestellingen in Tel Aviv, Israël.

Om te begrijpen waarom mfc ‘ s zorgen voor een verleidelijke oplossing voor een snelle afhandeling, is het noodzakelijk om te kijken hoe het geautomatiseerde vervulling vandaag werkt. Meestal robot vervulling centra zijn magazijn-schaal. De faciliteiten huis hectare logistiek robots, die naast mensen werken het oppakken en plaatsen van items uit een grote inventarisatie van de beschikbare voorraden. Vanwege de omvang van deze activiteiten, de centra zijn bijna altijd gelegen buiten de stedelijke centra.

Het probleem, en een van de dingen die maakt de snelle levering zo uitdagend is dat de stedelijke centra zijn waar de meeste mensen wonen. De afstand neemt van de levertijden. Terwijl automatisering bezuinigingen op de vervulling van de kosten, zodra een pakket vertrekt het centrum het heeft meestal een lange, dure reis in de winkel. Amazon bracht $21.7 miljard euro op de verzendkosten in 2017.

Kwestie van gezond verstand de oplossing is het verplaatsen van boodschappen vervulling centra in steden. Om dat te doen, het heeft te maken afwegingen in termen van ruimte. Het nieuwe MFC in Tel Aviv is ongeveer 6.000 vierkante meter, aanzienlijk kleiner dan een gemiddelde logistiek fulfillment center, die gemakkelijk kunnen span 120.000 vierkante meter.

De faciliteiten huis private robotsystemen dat de ruimte te maximaliseren, en houden menselijke werknemers stationaire in plaats van rond te rennen om verschillende stations. Hoewel de centra kunnen niet tippen aan de diversiteit van het aanbod dat een Amazon fulfillment center biedt, ze zijn groot genoeg voor de meeste boodschappen nietjes.

Gezien het feit dat het online aandeel van de totale boodschappen uitgaven stegen met 22 procent vorig jaar en de online supermarkt omzet verwacht tot $100 miljard in 2025, dezelfde-uurs levering kunnen zetten kwestie van gezond verstand in een sterke positie om te beginnen met het nemen van het marktaandeel van huis, boodschappenservice leider van Amazon.

Dat is muziek in de oren van de kleinere supermarktketens, die bang zijn voor de dood van Amazon en Walmart. Normaal fungeert als een derde-partij volbrenger en contracten met lokale kruideniers tot de levering van goederen aan klanten.

De eerste MFC klanten van Superpharm, een Israëlische health & beauty retailer. In de VS gevestigde mfc ‘ s zijn ingesteld om te starten aan de oostkust in het jaar 2019. De supermarkt partners voor degenen lanceert nog niet benoemd, maar er zijn verschillende grote ketens die niet beschikken over een in-huis levering mogelijkheden.

Met de boodschappen landschap een snel veranderende online, het is een veilige weddenschap enkele bekende namen zullen schreeuwen om een derde partij vervulling oplossing.

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

CXO

Kunstmatige Intelligentie

0