Nye Microsoft HoloLens headsettet oppdaget i NASA-video

0
33

En uutgitt Microsoft HoloLens headsettet har dukket opp i en NASA-video denne uken. Oppdaget av VentureBeat, NASA Jet Propulsion Laboratory video avslører en nyutviklet HoloLens headsettet. Headsettet har en annen skjerm i front som ser ut til å gi bedre støtte til briller, og et enkelt justerbart bånd.

Kinect-sensoren ikke er så synlig på forsiden av enheten, og samlet det virker mye mindre bulkier enn den eksisterende HoloLens modell som er tilgjengelig i dag. Det er ikke klart fra video om dette er Microsofts HoloLens 2, eller rett og slett en prototype HoloLens headsettet at NASA er testing. NASA var en tidlig partner for Microsoft på HoloLens, og tidligere testet tidlige prototyper av utvidet virkelighet-spill-hodesett. Det er sannsynlig at dette er bare en prototype av den eksisterende HoloLens headsettet, snarere enn helt nye enheten.

Microsoft har jobbet på en andre generasjon av den HoloLens, med kodenavn Sydney. Det nye hodesettet vil bli drevet av en ARM-basert prosessor, og inkluderer den nyeste generasjonen av Kinect-sensoren, og en tilpasset AI chip for å forbedre ytelsen. Microsoft er i dag rettet mot en HoloLens 2 utgivelsesdato for 2019. Vi nådde ut til Microsoft for kommentar på NASA-video, men selskapet sier at det har ingenting å dele.