Microsoft heeft gedood Minecraft voor Apple TV

0
25

Microsoft is niet langer ondersteunen van de Apple TV-versie van Minecraft. De app heeft getrokken uit de App Store, en een in-game bericht merkt op dat het ontvangt geen verdere updates, maar het zal blijven worden afgespeeld. Restitutie zal worden afgegeven voor alle aankopen die u tot 90 dagen voor de bekendmaking van kracht. En het ging eigenlijk in werking op 24 September, zodat het nog meer een aanklacht tegen de staat van Apple TV gaming dat niemand echt leek te merken, tot deze week.

Minecraft is een van de grootste games in de geschiedenis en is erin geslaagd om een publiek op vrijwel elke console, telefoon en computer — waaronder de iPhone, waarvan de Apple TV versie is afgeleid. Maar de Apple TV is belemmerd als games platform sinds Apple mislukte de lancering door onverwacht projectontwikkelaars te verplichten om ondersteuning van de Siri-Afstandsbediening. Het bedrijf backtracked het volgende jaar, maar de schade was gedaan.

Apple is niet geheel gegeven op de Apple TV gaming. Vorig jaar is de iPhone keynote zag de Hemel, de nieuwste game van Journey en Flower studio Thatgamecompany, weergegeven off voor de eerste keer op de Apple TV met 4K. Maar zelfs dat spel is nog te zien release, en het is duidelijk dat Apple ‘ s focus is elders.