Guillermo del Toro och Sam Raimi inloggad för att producera visar för nya Quibi streaming-tjänst

0
21

Guillermo del Toro, Academy Award-vinnande regissören i Form av Vatten och Pan ‘ s Labyrinth, och Sam Raimi, regissören till den ursprungliga Spider-Man-trilogin, har skrivit på för att producera innehåll för en ny streaming-tjänst som kallas Quibi, rapporterar Deadline. Del Toro är att arbeta på en modern zombie-story, medan Raimi är att arbeta på ett projekt som heter 50 Stater av Rädsla, en skräck projekt ställa över OSS.

Fruktansvärt heter Quibi (kort för “quick bites”) är en ny streamingtjänst fokuserad kring kort-formulär för video-innehåll för mobila enheter. Det är under ledning av ex-Disney och DreamWorks verkställande Jeffrey Katzenberg och ex-HPS VD Meg Whitman. Syftar till att ta på video tjänster från Instagram och Facebook, Quibi har redan tagit upp $1 miljard i en inledande finansiering runda.

“Snabba Mål”

Tjänsten förväntas att starta med en Hulu-stil prenumeration modell som består av två nivåer. Den lägre prissatta nivå kommer att innehålla reklam, eller att du kan välja den dyrare annons-gratis-prenumeration. Exakt pris är ännu inte fastställt.

Tillsammans med del Toro och Raimi, Antoine Fuqua och Jason Blum har också skrivit på för att producera innehåll. Fuqua, som är mest känd för att leda Utbildning i Dag, är att utveckla vad som beskrivits som en modern version av Dog Day Afternoon. Under tiden Jason Blum, en producent som arbetat på att Få Ut, har slagit ett Fatal Attraction-esque projekt som kallas Ulvar och Bybor.

Quibi väntas lanseras nästa år.