Googles nye pedagogiske prosjektet ønsker å lære barn hvordan å bekjempe misbruk online

0
26

Google annonsert et nytt partnerskap i dag for å fremme sikkerhet på nettet og positivitet for små barn. Selskapet samarbeider med Nasjonale Overordnede Teachers Association og nonprofit DonorsChoose.org som lar bedrifter donere direkte til offentlige skoler, på et prosjekt i organisasjoner er å kalle “Være Internett Awesome.” I hovedsak, Google prøver å bedre utdanne nye internett-brukere om hvordan å bekjempe de negative aspektene ved internett, spesielt som et stort flertall av kommunikasjon, underholdning og utdanning flytter til digitale plattformer og verktøy.

“Forskning viser oss at foreldre ønsker å lære sine barn hvordan å være trygg på nettet, men er usikker på hvordan du skal få samtalen i gang, forklarer Google-ansatt Julianne Yi, som er å hjelpe organisere Være Internett Kjempeflott initiativ. “Å hjelpe dem, vi har laget workshop kits, slik at foreldrene kan lære hverandre om hvordan gnist produktive diskusjoner om digital sikkerhet og statsborgerskap.” Prosjektet er lanserer som en del av oktober er National Cybersecurity Bevissthet og Nasjonale Mobbing Forebygging Måned.

Deltakende skoler vil få gratis Google Pixelbook bærbare datamaskiner for foreldre og deres barn, så vel som presentasjon materialer — i både engelsk og spansk — å lære elevene om internett-sikkerhet, fremme positive digitale opplevelser og skreddersøm bruk av internett til å møte spesifikke familiens behov. Google er også deler ut $1 000 i tilskudd til lokale PTAs i hver stat i USA som deltar i initiativet. De som er interessert i å delta for en av 200 tilskudd eller en Google Pixelbook kit kan søke gjennom den Nasjonale PTA nettstedet.