Google eindigt ondersteuning voor het Antwoord, die toegevoegd slimme antwoorden op apps van derden

0
18

Google zal niet langer ondersteuning voor het Antwoord, een experimentele app biedt slimme antwoorden antwoorden op verschillende messaging-apps zoals Speling, Hangouts en Messenger. De app lanceerde eerder dit jaar als onderdeel van Google ‘ s Oppervlakte 120 divisie die incubates en tests gekke apps.

“Zoals u weet, zijn Antwoord was een experiment, en dat experiment is afgelopen,” Google schreef in een e-mail naar beta testers. “Terwijl het misschien nog werk voor de komende maanden, kunnen er fouten of zien dat de suggesties niet zo goed.” Het bedrijf zegt dat het zal nemen wat het geleerd van de app in andere Google-producten, die waarschijnlijk onder meer Gmail is Slim Samenstellen en Slimme Antwoorden. (Smart Antwoord is ook beschikbaar op Android-Berichten.)

Toen ik testte de app eerder dit jaar, vond ik dat Antwoord geautomatiseerde reacties waren vaak saai, boog zich in de richting van positieve antwoorden, of gewoon parroted het zelfstandig naamwoord van het bericht is ontvangen. Het heeft ook de neiging om te bieden “ik hou van je” als een standaard derde antwoord, ongeacht de context.

Het antwoord was eigenlijk ook voor de uitrol van een Kaarten en Agenda integratie bieden afspraak suggesties of woon-werkverkeer schattingen gebaseerd op de huidige locatie en verkeersinformatie, maar geen van deze suggesties beschikbaar was in mijn korte tijd met behulp van Antwoord. Als Google van plan om nog de uitrol van deze functies, echter verwachten om ze te zien in Gmail en Android-Berichten voor de eerste keer.