Google Assistant kan nu aktiveras från låsskärmen

0
45

Samtidigt meddelade Google ett gäng av ny hårdvara på dess Gjorts Av Google händelse tidigare i veckan, är det särskilt skumma över uppdateringar till Google Assistent som kommer att driva den nya Pixel 3 och Hem Hub smart display. Företaget är idag att ett antal av dessa förbättringar av programvara.

Nya funktioner på mobilen är bland annat snabbare tillgång till att aktivera Assistent utan att manuellt låsa upp, och en ny visuell överblick av din dag som du kan nå genom att svepa upp efter “Hej, Google” – kommandot. Denna översikt kommer att visa dig de senaste anteckningar, händelse rekommendationer och viktiga påminnelser. Förbättringar som bygger på en ny visuell uppdatering som gör teckensnitt och grafik djärvare och större, och lägg till touch-kontroller för att låta dig finjustera resultaten av dina röstkommandon.

Programvara sidan av ekvationen

Det finns också nya funktioner som kommer att Google Assistant visar smarta, inklusive JBL Länken Visa och Lenovo Smart Display, som nu kan läggas till högtalare grupper och bidra till multi-room audio. Slutligen, Google Hem appen kan nu användas för att få Googles digitala välbefinnande initiativ till en smart visar, så att du har dem varva ner i slutet av dagen, eller visar du skärmen användning.

De är alla uppdateringar som ska göra ditt Google-Assistent lättare att starta och utseende oavsett om du väljer att köpa en av de nya Google smart visar, eller åtminstone bättre integrera de visas i din nuvarande bostad setup om du gör det.