Fortnite i Skallen Trooper mania viser hvordan Epic gjør store penger på å selge skinn

0
41

Hvis du har logget på Fortnite i løpet av de siste 24 timer, har du sannsynligvis lagt merke til at lobbyene er overfylte med spillere som er iført samme skummelt kostyme. Veteran spillere kjenner til dette, som Skallen Trooper hud, en sjelden kosmetiske at tidligere gitt en høy sosial status for Fortnite fans som tok på seg det. Nå, skjønt, spillere stiller spørsmål ved om ikke Skallen Trooper huden er enda spesiell lenger.

I løpet av det siste året, Fortnite spillere har bygget mytologier rundt sin skins, med hver drakt antyde noe konkret om sin eier. En dress som gjør spillerne ser ut som John Wick, for eksempel, er den beryktede telekort av bein-ledet spillere med et begjær for å drepe. Til slutt, mange spillere kjøpe en hud fordi de ønsker å kommunisere noe om seg selv til større fanskare. Begrepet sjeldenhet legger til en ekstra dimensjon her: noen skins har kun vært tilgjengelig under bestemte årstider, hendelser, eller ferier, eller kanskje rett og slett ikke solgt veldig ofte gjennom butikken i spillet. I spillet økonomien, kombinert med spiller-diktert status, betyr at mye av Fortnite kultur dreier seg rundt i skinn. Selv om du ikke vil ha en hud, har du sannsynligvis har en mening om hvilke spillere som ville ha gitt drakt.

Skallen Trooper gjort sin debut i Fortnite i November 2017, bare for å aldri vises i butikken igjen — inntil i går. I løpet av den tiden, de Halloweeny huden hadde fått et rykte og ble en av de mest ettertraktede skall i hele spillet. Hvis du hadde det, du det var sannsynlig at en badass, eller så fans trodde. Så når Skallen Trooper ble kjøpes igjen, nesten alle ville det. Det gjorde ikke saken at denne gangen rundt, Skull Trooper ble litt dyrere: 1,500 v-dollar, eller rundt $15 dollar, sammenlignet med de 1200 v-buck kostnad av 2017.

Det kan hevdes at den økte prisen var ment å ta høyde for de klokkene og plystre at Epic Games lagt til huden. Huden kommer med et sett av utfordringer som gir deg en tilbake-bling kosmetisk, men mer merkelig, det kan også tilpasses til å gløde i spesielle farger — men bare hvis du eide huden før i går. Trolig er det lagt tilpasningsmuligheter er Epic Games’ måte å prøve å bevare følelsen av elite-status for huden. I praksis, derimot, er spillere som rapporterer at deres lobbyister har blitt noe annet enn Skallen Troopers. Anecdotally, Fortnite fans på Randen har også lagt merke til dette fenomenet i aksjon.

Hvis du er nysgjerrig på hva dette ser ut i aksjon, her er et skjermbilde fra en nyere spill av YouTuber Kiwiz:

Bilde: Kiwiz

Å bringe tilbake Skull Trooper har hatt konsekvenser: noen spillere er snurt at huden deres har blitt altfor vanlig, og dermed fratok den av sin unike aura. Å ha en spesiell farge ikke slett det faktum at nesten alle kan se mye som du nå hvis de har penger til det. Spillere som har bygget en identitet rundt det å være “OGs” Fortnite — Skull Trooper ble introdusert før spillet riktig eksplodert — føler Episke har ødelagt opplevelse for dem. Andre ønsker ikke å ha noe som er så populært.

Reddit-brukeren u/TheFrogSplash

Hva er ditt syn på Skallen Trooper er, en ting er sikkert: hvis dette mange spillere som er med å kjøpe det, Fortnite utviklere sannsynlig gjorde en formue i går. (Selv om vi ikke har noen konkrete tall, kan du prøve dette konservativ tanke eksperiment på for filstørrelse: hvis bare 1 prosent av Fortnite er 78 millioner spillere kjøpte Skull Trooper i går, som kommer ut til over 11 millioner dollar i salg.) I Fortnite i spillet kultur er en ressurs for Epic Games. Jo flere spillere som bygge noe opp og lenger utbygger holder ut på å selge noe, og flere fans vil ha det, uavhengig av hvor godt det faktisk er. Mange sjeldne skall ikke engang merke, design-messig, i forhold til noen av de forseggjorte skall som blir utgitt nå.

Skallen Trooper er kanskje ikke så spesielt lenger, men det spiller ingen rolle: snart, en annen hud vil ta sin plass.