Facebook is het verwijderen van honderden Amerikaanse accounts spammen politieke desinformatie

0
25

Facebook neemt honderden Verenigde Staten-based accounts en pagina ‘ s, veel van die verspreid politieke desinformatie, voor het breken van de vennootschap voorwaarden tegen “authentieke” inhoud en spam.

Het bedrijf zei in een blog post die 559 pagina ‘ s en 251 accounts worden verwijderd. Terwijl de rekeningen die worden gebruikt “sensationele politieke inhoud,” Facebook niet zeggen dat dat de reden was voor de zuivering. In plaats daarvan, de accounts en pagina ‘ s worden genomen, nadat ze “constant gebroken” het bedrijf van de regels voor gaming haar platform. Facebook opgemerkt dat veel gebruikt strategieën, zoals het posten van berichten op valse of meerdere accounts om traffic te genereren, of voor het opblazen van hun populariteit.

559 pagina ‘ s en accounts 251

Nog steeds, Facebook opgemerkt door de nabijheid van de AMERIKAANSE tussentijdse verkiezingen, en zei dat netwerken zoals het verwijderen van vandaag zijn “in toenemende mate” de bevordering van de politieke inhoud die is “vaak niet te onderscheiden van legitieme politieke debat.” Het bedrijf zei dat dit was de reden waarom het is veranderd naar “gedrag” in plaats van “inhoud” bij het zoeken naar slechte acteurs.

De verwijdering van opgenomen rekeningen als rechtervleugel van het Nieuws, dat De New York Times meldt geplaatst valse verhalen over Christine Blasey Ford na haar getuigenis op de Brett Kavanaugh hoorzittingen.

“Als we beter te worden in het blootleggen van dit soort misbruik, de mensen achter het — zowel in economisch of politiek gemotiveerd — veranderen van tactiek om detectie te vermijden,” Facebook zei in zijn post. “Het is de reden waarom we blijven investeren, ook in betere technologie, om te voorkomen dat dit soort van misbruik. Omdat de mensen alleen deel op Facebook als ze zich veilig voelen en vertrouwen hebben in de verbindingen die ze maken hier.”