Dette er Firefox ‘ s kommende om:performance side (store forbedringer)

0
18

af Martin Brinkmann oktober 11, 2018 i Firefox – 7 kommentarer

Firefox web browser vil skibet med en redesignet og forbedret om:performance side og relaterede funktioner hurtigt.

Mozilla udviklere arbejder i øjeblikket på at redesigne og har gjort det delvist i de seneste versioner af Firefox Nightly, browseren banebrydende udvikling version.

Den Natlige version sport et nyt design, men grænser displayet til Energi virkning oplysninger for tiden. Mens Firefox-brugere med at finde kontakter i about:config, at slå funktioner til eller fra i brugergrænsefladen, ingen at tilføje flere data point til performance notering synes at arbejde på den tid af at skrive.

Mozilla har planer om at tilføje hukommelse, målinger til om:performance side i Firefox, 65.

Tip: Find ud af hvad du kan gøre, hvis din browser bruger for meget hukommelse.

Firefox bedre om:performance

Mockups sætte fokus på, hvordan den færdige side og tilhørende brugergrænseflade elementer kan se ud.

firefox about performance update

Om:performance-side viser oplysninger om effektiviteten af faner, der er identificeret tracker, og browser-udvidelser. Den energimæssige virkning og hukommelse i brug er angivet for hver forudsat at varen bruger ressourcer.

Brugere kan svæve over emner for at aktivere direkte aktioner, fx at lukke en fane for at åbne add-ons detaljer side. Faner kan få en jeg-ikonet ved siden af dem, som brugerne kan klikke på for at åbne en side med oplysninger sammen med yderligere oplysninger.

Performance data kan også tilføjes, at et websteds control center. Brugere skal klikke på i-ikonet ved siden af webstedets adresse for at få vist kontrol-center for denne lokalitet.

firefox performance data

Der kunne de finde oplysninger om den sikre tilstand af forbindelsen, tilladelse oplysninger, indhold, blokeringsvalg, og snart måske også oplysninger om præstation.

Performance oplysninger fremhæver et websites hukommelse og energimæssige virkning.

Afsluttende Ord

Jeg kan lide Task Manager at Google implementeret i sin Chrome-browser, da den tilbyder en hurtig måde at finde ud af om hukommelse, CPU, eller netværk-sultne sider eller udvidelser, og gøre noget ved det lige med det samme.

Mozilla aldrig gennemført en Task Manager-lignende grænseflade til Firefox; den nærmeste er den om:performance side. De planlagte ændringer vil gøre det om:performance-side mere nyttige for udviklere og Firefox-brugere.

Jeg ville elske at se CPU-og netværksoplysninger tilføjet til performance målinger og indstillinger for at få vist de gennemsnitlige værdier for at få et klarere billede af, om en udvidelse eller fanen ‘ s ressourceforbrug (Facebook, der anvendes 1.5 Gb hukommelse i gennemsnit i de sidste 48 timers periode).

Mulighed for at reagere med det samme ved at holde musen over en linje på om:performance side og at aktivere en af de tilgængelige handlinger er en velkommen tilføjelse, som godt.

Alt i alt, ser jeg frem til at det ændre sig.

Nu kan Du: hvad er dit take på planerne?