De Razer Blade 15-familie is uitgebreid met een nieuwe dual-opslag model en colorway

0
26

De Razer Blade 15 is een geweldige gaming laptop voor zowel werk als ontspanning, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Normaliter wanneer je een laptop krijgt een vernieuwing, betekent het updaten van het bestaande model, maar de Razer is gegaan met iets anders door de onthulling van een alternatieve versie, genaamd de Razer Blade 15 “Dubbele Opslag Editie.”

Het heet dat, omdat de Razer opgenomen van een SSD en een traditionele harde schijf, dus je hebt twee opties voor opslag. Dit is niet een op afstand nieuwe functie in de laptop van de ruimte, maar in het geval van het Mes 15, je bent het verkrijgen van een functie die zwaardere, grotere gaming laptops hebben meestal maar met het voordeel van een 0.78-inch laptop kleinere voetafdruk.

Echter, de dual-opslag Mes 15 is eigenlijk een nieuwe, lagere-end gaming laptop met dezelfde naam en een “betaalbare” $1,599 prijs aan te passen. Het ziet eruit als de originele Blade 15 en heeft bijna dezelfde naam, maar dit nieuwe basismodel is niet identiek; het is iets dikker, en het ontbreekt sommige high-end onderdelen.

Dit Blad 15 het nieuwe entry-level model in het Blad line-up, terwijl de hoger-spec modellen blijven aan dezelfde prijzen. Het is een interessante strategie zou kunnen brengen kopers die kunnen zijn op hun hoede van de vorige $1,899 vanaf prijs, of het kan overtuigen kopers die gewoon niet zo veel macht.

Afbeelding: Razer

Om de kosten te verlagen, de Razer verwijderd van de volgende: de 144Hz display, damp koelruimte (in plaats van een unibody fan uitlaat, dat maakt het iets dikker), en werd teruggedraaid naar een oudere Chroma-achtergrondverlichting techniek zo functietoetsen blijven ook backlit (in tegenstelling tot de duurdere modellen).

Maar de Razer niet alles verwijderen dat het duurder Mes 15 had in zijn arsenaal. De Core i7-8750H processor blijft, met inbegrip van de lagere-end GTX 1060 Max Q-graphics, 16GB RAM, en een vrij fatsoenlijk 1920 x 1080 scherm met een 60 hz refresh rate. Met deze specs, de dual-opslag Mes 15 misschien niet dezelfde pixel-duwen kracht als de high-end modellen, maar je moet nog steeds in staat om te spelen de meeste spellen op medium-hoge instellingen zonder al te veel gedoe.

Oh, en de Razer ook een Ethernet-poort, dat is handig, denk ik. Vast internet verbindingen zijn nog steeds nuttig in 2018, in het bijzonder voor thuis of op kantoor opstellingen.

De dual-opslag Mes 15 is beschikbaar voor aankoop van vandaag, te beginnen bij $1,599 in de VS, Europa en China. Het zal ook beschikbaar zijn in verschillende landen in europa en Azië-Pacific-landen ergens in November 2018.

Ook het krijgen van een kleine vernieuwen in de vorm van een nieuwe kleur is de bestaande Blad 15. Ik weet dat dit misschien verwarrend, maar dit is wat de Razer gaat. De betere, dunner en duurder Razer Blade 15 (die je misschien al weet over) komen ook in een nieuwe “Kwik witte kleur. En het ziet er geweldig uit.

Afbeelding: Razer

De nieuwe paint job brengt een wit toetsenbord, niet-verlichte toon-op-toon Razer-logo, zwart-poorten in plaats van de gebruikelijke groen en het komt in beide GTX 1060 en GTX 1070 Max Q grafische configuraties. Het zal in Q4 van 2018 uitsluitend via de Razer Store in de verenigde staten en Canada en bij bepaalde winkels in China.