De Microsoft Surface Pro 6 alternatieven die u nu al kunt kopen

0
28

Nul

Microsoft biedt vijf verschillende Oppervlak apparaat lijnen, waarvan een Surface Pro. En het nieuwste model — het 12,3-inch Surface Pro 6 — is door te starten op Okt. 16.

Het komt in een nieuwe mat zwarte kleur en met het updaten van de achtste generatie Intel Core-Processors, gecombineerd met tot 16 gb RAM-geheugen en een 1 tb SSD aan. En hoewel het nog steeds USB-stijl poorten, het display is verbeterd 267ppi, en er is een zelfregulerende 8-megapixel camera voor video-chatten en Windows Hallo login. U kunt meer lezen over de Surface Pro 6 van hier.

Pre-order nu: $899 Surface Pro 6 voor consumenten in de Microsoft Store Pre-order nu: $1,299 Surface Pro 6 voor de business van de Microsoft Store

007-microsoft-surface-pro-6.jpg
(Afbeelding: CNET)

Nu, als u niet wilt besteden $900 op de laatste 2-in-1 van Microsoft, of als je meer geïnteresseerd bent in het leren over de lookalike van apparaten van andere merken, heb je verschillende opties. We hebben afgerond tot op enkele van de beste Surface Pro 6 klonen je nu al kunt kopen.

Surface Pro 6 alternatieven die u nu al kunt kopen

image-2018-10-11-at-5-01-30-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Asus Transformer Pro (T304UA)

In onze review van de 12,6-inch Transformer Pro (T304UA), we zeiden het maakt een goede eerste indruk. Het wordt geleverd met een meegeleverde stylus en toetsenbord — en de tablet en het toetsenbord zijn magnetisch verbonden recht uit de doos. Dit 2-in-1 biedt een goed alternatief voor de Surface Pro voor zakelijke gebruikers die behoefte hebben aan een veelzijdige en betaalbare toestel dat kan functioneren als zowel een laptop en een tablet. Het begint bij $1,150 voor de Core i7-model met 16 gb RAM.

Zie het nu: de ASUS Transformer Pro (T304UA) van Amazon

image-2018-10-11-at-5-02-44-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Dell Latitude 7285

Net als andere hybriden, is het 12,3-inch Dell Latitude 7285 is een 2-in-1, dat begint als een stand-alone tablet. Maar terwijl het Oppervlak, en andere Dell-hybriden, moet slim clip-on toetsenbord heeft betrekking op dit model sluit aan op een meer traditionele toetsenbord-dock. CNET opgemerkt dat, wanneer de twee delen samen zijn, het ziet eruit en voelt als een gewone clamshell laptop. Ook de 7285 is WiTricity-ingeschakeld, wat betekent dat het kan draadloos opladen op afstand en door middel van materialen, zonder een nauwkeurige uitlijning naar het startpunt. De Core i5 model met 8 gb RAM begint bij € 1,140.

Zie het nu pas: Dell Latitude 7285 van Dell (beperkte-tijd $50 korting)

image-2018-10-11-at-5-03-42-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

De Dell XPS 13 2-in-1

Wanneer de 13,3-inch Dell XPS 13 verscheen voor het eerst in 2015, we noemden het een “stijlvolle, slanke zakelijke werkpaard.” Deze versie voegt een hybride scharnier en een dunner lichaam, en handhaaft de rand-tot-rand, bijna bezel-vrij te geven. CNET gezegd dat het van oordeel is deze 2-in-1 naar een full-time laptop en tablet, in tegenstelling tot de Surface Pro, die het denkt dat een full-time tablet en laptop. En in onze review, we merkten het is irritant dat Dell niet verzorgd toetsenbord blokkering wanneer het scherm wordt gedraaid voor tablet-modus gebruiken. Als je hier nog nooit vouw de XPS-13 2-in-1 terug in een tablet, het werkt heel goed en is goed genoeg om de meeste mensen door middel van een werkdag. De Core i5 model met 8 gb RAM begint bij $950.

Zie het nu pas: Dell Latitude 7285 van Dell (beperkte-tijd $50 korting)

image-2018-10-11-at-9-10-40-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Eva V

De menigte ontworpen, 12,3-inch Eva V biedt een scherpe prijsstelling en wordt geleverd met een fanless aluminium design, een schitterend scherm, een behoorlijk aantal poorten, en een Bluetooth-toetsenbord dat werkt zelfs wanneer deze losgekoppeld is van de V. CNET gezegd, heeft een betere functionaliteit dan de Surface Pro. Maar het krijgen van uw handen op één, is een echte uitdaging. Het is alleen online verkocht via flash sales, die ongeveer elke twee weken. De Core i5 model met 8 gb RAM begint bij $1,099.

Zie het nu pas: Eva V van Eva Tech

image-2018-10-11-at-5-05-06-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

De HP Envy x2

Het 12,3-inch HP Envy x2 ziet er glad en beschikt over LTE. Het wordt geleverd met de HP Digitale Pen, die kunt u gebruik maken van de touchscreen zonder vlekken, en, natuurlijk, de keyboard cover is opgenomen, dat is leuk, uitgaande van Microsoft ‘ s Surface Pro line maakt u apart kopen. Terwijl CNET gezegd dat het niet genoeg rekenkracht om het te maken een eenvoudige aanbeveling, we prees de levensduur van de batterij, het vinden van het goede voor reizigers en zakelijke gebruikers die behoefte hebben aan een 2-in-1, en die is duurzaam, draagbaar en licht. De Windows-10 Home in de Stand S-versie met een Snapdragon 835 en 4 gb RAM begint bij $999.

Zie het nu: de HP Envy x2 van HP (bespaar $200 tot Okt. 13)

image-2018-10-11-at-5-06-40-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

De HP Spectre x360

De 13-inch HP Spectre x360 13 is een geweldige 2-in-1, ook in vergelijking met de nieuwere apparaten, en het leidt nog steeds de verpakking de batterij, volgens CNET ‘ s te testen. Het beschikt over een 8e generatie Intel Core chip, een 4K scherm, 16GB geheugen en een 1 tb harde schijf. Het display kan flip out van het beeldscherm in een tent, en het staat op zijn toetsenbord of draait helemaal rond om te werken als een tablet. Maar in onze hands-on tijd met het, we hebben echt genoten van de geïntegreerde privacy-scherm. Met een druk op de knop, kunt u het masker op uw display aan iemand die naast je zit, zoals nosy vliegtuig passagiers of spionnen. De Core i5 model met 8 gb RAM begint bij $1,150.

Zie het nu: de HP Envy x2 van HP (bespaar $250 op i7 model tot Okt. 13)

image-2018-10-11-at-5-07-36-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Lenovo Miix 720

De 12-inch Lenovo Miix 720 heeft een uitstekend design en de functies, waaronder een stevige 150 graden scharnierende kickstand, een IR-camera voor Windows Hallo gezichtsherkenning en een Thunderbolt-3 USB-C aansluiting. Als CNET opgemerkt, Lenovo Miix lijn van Windows 10 tabletten onmiskenbaar is gemodelleerd naar Microsoft ‘ s Surface Pro. Maar, in tegenstelling tot Microsoft, Lenovo, bevat zijn over het algemeen uitstekend toetsenbord met achtergrondverlichting stylus en deksel. Als we te klagen gehad, de levensduur van de batterij is indrukwekkend en de fans zijn merkbaar in rustige omgevingen. De Core i7-model met 16GB RAM begint bij $1,150.

Zie het nu pas: Lenovo Miix 720 van Uitvoering

image-2018-10-11-at-5-08-37-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

De Lenovo Yoga 920

De 13.9-inch Lenovo Yoga 920 is een top-end convertible. Het verbetert het bedrijf de premium-twee-in-een ultraportable door het toevoegen van een actieve pen ondersteuning en Thunderbolt-3 USB-C-poorten, en door het gooien van in een achtste generatie Intel Core i-serie processor voor nog betere prestaties en een zeer lange levensduur van de batterij. CNET gezegd dat de super-slanke randen rond het scherm, volledig metalen chassis en unieke horlogeband van 360 graden scharnier maakt het kijken en voelen als een premium laptop. En, in onze review, noemen we het een zeer goede convertible laptop, met slechts een zeer geringe tekortkomingen, zoals het ontbreken van een SD-kaart lezer en zijn hoge prijskaartje. De Core i7 model met 8 gb RAM begint bij $1,399.

Zie het nu pas: Lenovo Yoga 920 van eBay (beperkte-tijd $300 korting) Zie het nu: Lenovo Yoga 920 van Best Buy (een beperkte tijd $100 korting) Zie het nu: Lenovo Yoga 920 van Lenovo

image-2018-10-11-at-5-29-41-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Lenovo ThinkPad X1-Tablet (derde generatie)

CNET gezegd dat de 13-inch ThinkPad X1 Tablet brengt zelfs verscherpte concurrentie om de Microsoft Surface assortiment, en we konden niet eens meer. In onze review van de nieuwste generatie, we zeiden het is ontworpen om een tablet-pc in het kantoor, zonder afbreuk te doen aan de traditionele laptop heeft. Het moet de enige laptop met een mobiele professionele behoeften. De tablet s bouwen is een zeer solide, en de duurzame standaard scharnier ondersteunt een breed scala van invalshoeken. De enige nadelen die wij kunnen bedenken zijn dat de MicroSD-kaart slot is onhandig te krijgen op, en audio kwaliteit moet beter. De Core i5 model met 8 gb RAM begint bij € 1,290.

Zie het nu pas: Lenovo ThinkPad X1 van Lenovo (bespaar $430 met THINKX25 coupon)

image-2018-10-11-at-5-09-32-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Samsung Galaxy Boek

De 12-inch Samsung Galaxy Boek beats op het Oppervlak van waarde door, waaronder een keyboard cover en een stylus in het vak, maar het Oppervlak van het ontwerp is nog veel meer verfijnd, volgens CNET. In onze review van 2017, vonden we de Samsung Galaxy Boek een solide keuze. Het voelt beter in de hand voor een tablet is vergeleken met de oudere Surface Pro-eenheden, maar dan zonder toetsenbord folio er is geen manier om te prop. Toch, het is een uitstekend scherm, sterke prestaties en lange levensduur van de batterij. De Core i5 model met 4 gb RAM begint bij € 1.130 dollar.

Zie het nu: de Samsung Galaxy Boek van eBay (beperkte-tijd $330 korting) Zie het nu: de Samsung Galaxy Boek uit Overstock (beperkte-tijd $400 korting)

image-2018-10-11-at-9-21-07-am.jpg
(Afbeelding: CNET)

Surface Pro (2017)

Ten slotte moeten we zijn vorig jaar is de Surface Pro. Dit model was een zeer conservatieve update, maar CNET vond het had beter levensduur van de batterij, en daarom noemen het de gouden standaard van Windows hybride Pc ‘ s. De kenmerkende kickstand was iets verfijnd voor dit model — in plaats van te stoppen op 150 graden, het gaat om 165 graden. Wij vinden dat de eigenzinnige scharnier betekent dat “lappability” is een probleem voor degenen die willen werken op de grote Amerikaanse roman zittend op de bank. De Kern M3 model met 4 gb RAM begint bij $799.

Zie het nu pas: Surface Pro (2017) van Microsoft (bespaar $150 M3 model) Zie het nu: Surface Pro (2017) van Amazon Zie het nu: Surface Pro (2017) van Best Buy

Voor meer leuke aanbiedingen op apparaten, gadgets en technologie voor uw onderneming, bedrijf of kantoor aan huis, zie ZDNet ‘ s Business koopjesjager blog.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING:

Review: Oppervlakte Ga met Windows 10 Thuis in de Stand S

Is Microsoft ‘ s Surface Gaan vullen een over het hoofd gezien productiviteit niche? Hier is mijn ‘niet-revisor review’ nemen na drie weken met het apparaat.

Windows 10 laptops: We hebben net opnieuw uitgevonden PC met ‘ s werelds eerste lederen 2-in-1, zegt HP

De Spectre Folio convertible laptop gebonden in leer design is een onderdeel van HP ‘ s rijden te maken van technologie meer menselijk.

De meeste Microsoft Surface laptops herwinnen aanbevelingen van Consumer Reports

Consumer Reports is het herstel van de ‘aanbevolen’ – benaming voor de Oppervlakte Laptop, Pro en Boek 2, maar is het niet toekennen van het naar de Oppervlakte Gaan.

VERWANTE ARTIKELEN:

Microsoft Surface Gaan: Een cheat sheet TechRepublic Microsoft ‘ s obsessie met Windows is het beëindigen van CNET Microsoft onthult nieuwe Surface Pro en Oppervlakte Laptop CNET

Verwante Onderwerpen:

Laptops

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters

0