Zou een plastic hoesje op een telefoon een big deal voor u in 2018?

0
31

Vergeet niet bij de russische website Mobile-Review liet een hele Pixel 3 XL eerste indrukken review een paar weken geleden, compleet met unboxing foto ‘ s en camera monsters? Er is een ton van informatie uit te pakken in het artikel, maar in de hardware sectie specifiek, de schrijver noemde een ruw plastic achterkant op de telefoon, ruimte voor de nieuw toegevoegde draadloos opladen.

Plastic is niet per se ideaal in een dure vlaggenschip, maar het zou niet voor het einde van de wereld.

Ik ben twijfelachtig dat de Pixel 3 XL daadwerkelijk zal worden geleverd met een plastic hoesje. Buiten de telefoon duidelijk een pre-productie-eenheid die al of niet gebruik maken van dezelfde materialen als de definitieve geleverd product, laten we niet vergeten dat de Pixel 2 voelde me een beetje zoals plastic, ondanks het hebben van een all-aluminium body, met dank aan de verf op de top. De Pixel 3 XL is in alle waarschijnlijkheid glas rond de achterkant.

Zelfs nog, het zou slecht zijn als de Pixel 3 en 3 XL, gemaakt van plastic? Het zou zeker vermindering van de productiekosten, en plastic is aanzienlijk duurzamer dan glas. Laten we niet vergeten dat plastic niet meteen te betekenen dat een goedkope, dunne schelp doet denken aan de Galaxy S3; de Nokia Lumia 920 was reuze duurzaam, en het werd volledig gemaakt van polycarbonaat — ja, dat is plastic.

Ik snap het, dat wel. Voor de $850 of we kunnen dus verwachten dat de Pixel 3 XL te kosten, een plastic terug zou verre van ideaal gezien de premium materialen gebruikt in de vergelijkbare geprijsde alternatieven. Dus laten we praten over een andere telefoon.

De POCO F1 heeft gekregen veel aandacht de laatste tijd, voor een verbijsterend betaalbare schip voor de Snapdragon 845 en andere top-end specs. De upgrade Armored Edition-model biedt een kevlar-back, maar de $300 variant maakt gebruik van polycarbonaat om de kosten laag en duurzaamheid hoog. Hoewel ik zeker weet dat sommige mensen zullen kiezen voor de kevlar-versie, die ook betere specs, de F1 rijden selling point is zijn lage prijs, en de plastic lichaam zal niet stoppen met de overgrote meerderheid van de klanten van het kopen van de $300-model.

Ik ben niet proberen om het argument dat plastic zou een betere keuze dan metaal of glas in een vlaggenschip telefoon — al ben ik zeker dat een aantal zou, gezien de nogal vocale anti-glas menigte die het niet waarderen dat het materiaal kwetsbaar is. Ik denk niet dat een plastic lichaam is reden genoeg om op zijn eigen volledig af te schrijven van een telefoon, vooral omdat de meeste mensen gooien hun telefoon in een geval zodra ze krijgen het toch.

Hoe is het met u? Zou je het kopen van een plastic telefoon in deze dag en de leeftijd van gebogen glas en schuine aluminium, zelfs als de telefoon kwam tegen dezelfde prijs? Zou u eigenlijk de voorkeur? Laat het ons weten in de comments hieronder!