Skagen Falster 2 smartwatch nu beschikbaar voor $275 en tot

0
41

Terug op de IFA in augustus van dit jaar, Skagen aangekondigd haar Falster 2 Wear OS smartwatch. De oorspronkelijke Falster was een goed uitziende wearable dat miste een paar belangrijke functies, en met de Falster 2, hebben we een nog beter design en veel van de kenmerken van het oorspronkelijke model ontbrak.

Er zijn nu twee knoppen boven en onder de draaitafel draaiknop aan de rechterzijde van het frame, en deze kunnen worden gebruikt voor het openen van uw meest gebruikte apps. De ring rondom de cirkel is ook aanzienlijk slanker.

Samen met deze ziet er goed uit, vindt u een mooie stevige fitness focus, ook. Er is nu een hartslag sensor, dus u kunt de gaten houden op je ticker, een ingebouwde GPS voor de kartering wordt uitgevoerd zonder het uitvoeren van uw telefoon met u, en de waterdichtheid.

En, als je van het maken van betalingen met uw horloge, de Falster 2 heeft een NFC-chip voor Google-Pay-ondersteuning. De Falster 2 wordt aangedreven door de oudere Dragen 2100 processor in plaats van de alle-nieuwe Slijtage 3100, dus als je wilt Qualcomm ‘ s nieuwste en grootste silicium, dit is niet mogelijk het horloge voor u.

De Falster 2 is beschikbaar voor aankoop vanaf vandaag en kost $275 voor het horloge met een lederen of siliconen band. Als u de stap te zetten naar de nieuwe stalen mesh band, die u zult besteden $295.

Zie bij Skagen