Qualcomm ‘ s Dragen 3100 chip voor Dragen OS is al over de uitbreiding van levensduur van de batterij

0
28

Op een pers event in San Francisco vandaag, Qualcomm kondigt zijn volgende-generatie draagbare platform als de Snapdragon Dragen 3100. Dit is de processor die je in alle nieuwe Slijtage OS smartwatches gaan vooruit, en op basis van alles wat we net hebben geleerd, het klinkt alsof we in voor een echte traktatie.

Met het Dragen 3100 platform van Qualcomm ‘ s een verdubbeling neer op levensduur van de batterij. Het maakt gebruik van een quad-core A7-processors, heeft ultra-low power co-processors, en het is net om 21mm2. Draag 3100 is in staat om het verminderen van het energieverbruik met low-power functies, zoals het afspelen van muziek, GPS-tracking, voice commando ‘ s, enz.

Samen met deze dag-tot-dag-uitkeringen, Qualcomm ‘ s zijn ook gemaakt met drie nieuwe gebruik profielen een stap verder:

  • Verbeterde Ambient-Modus — De tweede hand gaat veel vlotter, er is ondersteuning voor 16 kleuren, verhoogde helderheid, en live kijken complicaties.
  • Speciale Sport-Ervaringen — Ontworpen om te worden gebruikt tijdens de lange, intensieve trainingen. Aangepaste watch gezicht, dat toont fitness statistieken en ondersteunt tot 15 uur levensduur van de batterij met GPS en hartslag sensoren actief.
  • Traditionele Horloge-Modus — Een vereenvoudigde ervaring dat de boten een analoge wijzerplaat en een aantal slimme functies. Tot 1 week voor gebruik met 20% batterij links of 30 dagen met een volle lading.

Afhankelijk van wat u aan het doen bent met uw horloge, Qualcomm schat dat het Dragen 3100 biedt 4 – 12 uur extra batterij levensduur ten opzichte van het Dragen 2100.

Als voor wanneer we beginnen het zien van de 3100, Fossiele, Louis Vuitton, en Montblanc hebben al bevestigd dat ze al werken aan de hardware dat is aangedreven door het nieuwe platform. Wij zijn niet helemaal zeker wanneer deze horloges op de markt of hoeveel ze kosten, maar ze moeten worden op weg naar de winkels snel.

In een commentaar op de aankondiging van Google ‘ s Director of Product Management voor het Dragen van OS, Dennis Troper, zei:

Samen met Qualcomm Technologies en het ecosysteem, Dragen OS door Google heeft een levendige set van draagbare apparaten, het aanbieden van consumenten met grote keuze en diversiteit. We zijn blij om te zien Qualcomm Technologies’ nieuwe Snapdragon Dragen 3100, hun voortdurende investering in de draagbare ruimte, en we kijken ernaar uit om het ecosysteem te brengen van de volgende generatie van smartwatch van technologie naar de industrie.

Wat vind jij van Qualcomm ‘ s aankondiging? Is dit een voldoende grote verandering te brengen Dragen OS terug in de schijnwerpers? Geluid uit met je gedachten in de comments hieronder!

Nee, Google niet vrijgeven van een Pixel Kijken dit jaar