Wat is de volgende stap voor Microsoft BizTalk integration server, services

0
46

Nul

Als het aan het doen is met Exchange, SharePoint en Skype for Business, Microsoft klaarmaken andere nieuwe lokale versie van de BizTalk integration server.

microsoftbiztalk2019.jpg
Credit: Microsoft

BizTalk is een Microsoft applicatie-integratie server met een installed base van duizenden enterprise-gebruikers. De server heeft meer dan tientallen adapters voor het aansluiten van systemen binnen en buiten de organisatie van cliënt.

De komst van BizTalk Server “vNext” zullen algemeen beschikbaar “binnen ongeveer 9 maanden van de algemene beschikbaarheid van Windows Server 2019” het team aangekondigd op 9 augustus op haar blog. Windows Server 2019 wordt verwacht om te beginnen met het uitrollen van rond oktober of zo dit jaar, van wat we hebben gehoord, wat betekent dat de volgende BizTalk Server release moet worden in de tweede helft van het jaar 2019.

BizTalk Server vNext bevat alle eerder uitgebrachte feature packs; – platform ondersteuning voor de nieuwste versies van Windows Server, SQL Server en Visual Studio; en een upgrade-pad van BizTalk Server 2013 R2 en BizTalk Server 2016, de ambtenaren gezegd. De nieuwe versie van BizTalk krijgt ook een nieuwe versie van de Adapter Pack en Host Integration Server, de ambtenaren gezegd.

(Ik gok dat de nieuwste versies van de Microsoft-servers en tools die het ondersteunt Windows Server 2019; SQL Server “Aris” en Visual Studio 2019.

Ook Microsoft is van plan om te schakelen Azure-Integratie Diensten-waaronder Logica Apps te draaien op locatie, volgens de team blog. Dit zal gebeuren ergens in de agenda 2019. Ik heb gevraagd Microsoft of dit betekent dat ze alleen werken op Azure Stapel, de lokale Azure gelijk; geen woord is weer zo ver.

Logica Apps, de officiële opvolger van de BizTalk-Services, zijn een hulpmiddel voor het orkestreren van bedrijfsprocessen om verbinding te maken met cloud en lokale diensten. Andere Azure Integration Services zijn Service Bus, Evenement Raster en API-Management.

Uit de blog post:

“We weten dat er functionele openingen tussen BizTalk Server en Logica Apps, en we zijn hard aan het werk te sluiten. Onze Azure Integration Services visie is om alle klanten te bewegen tot een moderne, holistische en rijke iPaaS (Integratie platform as a Service) platform, dat kan voldoen aan de uitdagingen van al hun integratie workloads, zowel vandaag als in de toekomst, waar ze ook wonen.”

Microsoft uitgerold BizTalk Server 2016 in 2016 en volgde het met twee featurepacks het volgende jaar. Microsoft “met pensioen” BizTalk Diensten, k, de cloud-versie van BizTalk Server, op 31 Mei 2018.

Microsoft ambtenaren blijven tout de inzet van de onderneming om hybrid computing als een onderscheidende factor van de concurrentie. Dat is de reden waarom Microsoft blijft de uitrol van lokale versies van de belangrijkste producten van de server, zelfs als het probeert om meer klanten te krijgen om te gaan met de cloud/abonnement varianten van deze producten.

Aanbevolen verhalen

Galaxy Note 9 event: Eerste blik op Samsung ‘ s nieuwe telefoon, de Galaxy Kijken, en de Galaxy Huis

Samsung Galaxy Note 9: Moet je upgraden voor 512GB op usd 1.249.99?

Galaxy Note 9 vs. iPhone X: We vergelijken specificaties en functies

Negen redenen voor de Samsung Galaxy Note 9 is de beste keuze voor zakelijke

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking

Ontwikkelaar

0