Spotify kan lade gratis-brugere kan springe over alle annoncer

0
23

Spotify er at teste en ny funktion i Australien, der vil lade ikke-betalende brugere, springe annoncer (både lyd og video), så mange gange som de vil. Virksomheden fortæller Mundheld om, at ideen er, at brugerne vil sandsynligvis kun springe annoncer, de bekymrer sig ikke om, så hvad de gør, vil forbruge give Spotify feedback på, hvordan man bedre målrette dem. En virksomhed, executive sammenlignet det at Opdage, Ugentlig, men for annoncer. Annoncører vil ikke nødt til at betale for springes over annoncer.

Jeg slags forstår dette, men jeg ved ikke, hvor meget bedre det vil gøre annoncer. Folk er dovne og ikke ønsker at gå tilbage til den app, bare for at springe en annonce. Spotify siger, det er kun test funktionen til nu, men målet er at lancere det på globalt plan. Som en person, der betaler til Spotify, dette gør at jeg føler mig lidt dum! Jeg betaler kun, så jeg aldrig behøver at høre annoncer (og for offline downloads), men springes over annoncer, der synes lettere at tolerere. Det kræver en smule arbejde at undgå dem, men det kan være umagen værd, bare for at spare nogle penge.