Spotify kan la brukere hoppe over alle annonser

0
28

Spotify er å teste en ny funksjon i Australia som vil la ikke-betalende brukere hoppe annonser (både lyd og video) så mange ganger som de ønsker. Selskapet forteller Ordtaket om at ideen er at brukerne vil sannsynligvis bare hoppe over annonser som de ikke bryr seg om, så hva de gjør forbruker vil gi Spotify tilbakemelding på hvordan du bedre mot dem. Et selskap executive sammenlignet med det å Oppdage Ukentlig, men for annonser. Annonsører slipper å betale for hoppet over annonser.

Jeg slags forstå dette, men jeg vet ikke hvor mye bedre det vil gjøre annonsene. Folk er late og ikke ønsker å nødt til å gå tilbake til appen bare å hoppe over en annonse. Spotify sier det er bare å teste funksjonen for nå, men målet er å lansere det globalt. Som noen som betaler for Spotify, dette gjør at jeg føler meg litt dum! Jeg betaler bare slik at jeg aldri trenger å høre annonser (og for frakoblet nedlastinger), men hoppes over annonser virke lettere å tolerere. Det tar en bit av arbeid for å unngå dem, men det kan være verdt innsatsen, bare for å spare litt penger.