Samsung Galaxy Note 9 hands-on: de S Pen de stand-out-functie te midden van de verwachte pk boost

0
23

Nul

Er zijn dingen die je mag verwachten van de Samsung Galaxy Note-serie. En de Galaxy Note 9, onthuld in New York op donderdag, biedt alle van hen: beste processing power, de nieuwste camera, en de enorme opslag. Met deze functies alleen de Opmerking 9 zou zijn beschouwd Samsung ‘ s laatste LTE-telefoon, vol met al haar nalatenschap beschikt. Maar de introductie van de nieuwe Bluetooth S-Pen, zo simpel als het is, brengt een glimp van hoop voor meer smartphone verbeteringen in een volwassen markt.

Een Bluetooth S-Pen

Samsung lijkt te hebben gegeven meer dan een voorbijgaande gedachte aan hoe Opmerking gebruikers gebruik maken van hun pennen met de introductie van de nieuwe S-Pen op de Note 9.

De nieuwe versie verdubbelt als een afstandsbediening. Gebruikers kunnen kiezen welke app te lanceren door te drukken op en ingedrukt houden van de knop, en kan ook leiden tot de camera, neem selfies van een afstand, en het activeren van apps via een pre-instelling. Met een tentoonstelling model, ik heb geprobeerd om een paar van selfies van een afstand door het plaatsen van de telefoon op een paar meter afstand. Het is erg leuk, en ik voel een paar grappen kon worden was door het stellen van een vriend om de foto en het kapen met je S Pen.

Ik heb zelf een Galaxy Note 8, en ik hou van de S Pen. De memo functies zijn intuïtief en noteer ik op dingen op het scherm. Ik heb ook wel eens veeg mijn S-Pen rond of houd het in mijn hand terwijl ik rust mijn kin op mijn arm terwijl het denken. Sterk verbonden mensen zullen klikken op de knop intuïtief en onbewust terwijl zij zich concentreren op de taak bij de hand. Het kan ook worden gebruikt om dia ‘s in PowerPoint en geeft de gebruiker opties: te gebruiken om te bladeren door dia’ s of klik op de tekst. De pen is net zo licht en precies als de mijne op de Noot 8.

image-2018-08-09-at-11-22-03-am.jpg

Galaxy Note 9 de Bluetooth S-Pen: de pen kan inderdaad machtiger dan het zwaard.

De gele S-Pen voor de blauwe versie was niet zo opzichtig of raar als ik dacht dat het zou zijn toen ik zag dat de gelekte foto ‘ s. Soms kan ik het niet vinden mijn zwarte S Pen voor mijn zwarte Noot 8, en dit heldere nieuwe versie kan toestaan dat andere dergelijke Opmerking gebruikers om hen beter.

Lees dit: Zeven nieuwe manieren om het gebruik van de Samsung Galaxy Note 9 Bluetooth S-Pen

Er is nog onbenut potentieel wel. Mijn grote droom is voor de S-Pen om een microfoon, en terwijl ik ben geen fan van de Bixby knop, voor de Opmerking ten minste, ik voel me als de knop op de S Pen kan verdubbelen als een Bixby activatie-knop (bijvoorbeeld triple klik om te activeren). Het zal niet makkelijk worden om een pak meer hardware in de stylus wel. Voor nu, het geven van de S-Pen een condensator en het houden van het veilig en opgeladen als hij in de dock staat de Opmerking 9 is een slimme zet.

De afstand limiet van een paar meter voel ik me kan verbeteren hoor. Wie weet, met 5G en de voortdurende verkleining van hardware, misschien dat de pen kan evolueren naar een alles-in-één afstandsbediening waarmee u verbinding kunt maken met andere Samsung-Internet van de Dingen apparaten. Het is aan de consument en Samsung om te beslissen over wat compromissen zou moeten worden gedaan in een dergelijke evolutie van de stylus. Samsung openen van een SDK voor de S-Pen in September hints op.

Design en hardware

Het ontwerp is in principe hetzelfde als de Galaxy Note 8. Het is breder en langer, maar iets dunner. Ik heb het gevoel alsof dit de laatste iteratie van dit ontwerp — geïntroduceerd met de Opmerking 7 en gedeeld in de S-serie met een lichte wijzigingen — en ik voorspel een opknapbeurt volgend jaar voor de 10e editie. Maar dan weer, met een scherm dat groot — 6.4-inch, iets groter dan de Opmerking 8 6.3 — ik vraag me af of er toch ruimte om dit te doen.

103-samsung-galaxy-note-9.jpg

Maak je klaar om meer te werken dan spelen met de Galaxy Note 9

De Opmerking 9 wordt aangedreven door een Snapdragon 845 en een Super AMOLED-scherm en komt in 6 GB en 8 gb RAM-geheugen. Het scherm is een schoonheid, dezelfde als de vorige vlaggenschip van Samsung telefoons. Niets verrassend hier. Het opvallende is echter de ongelooflijke interne opslag: het gaat in de 128-GB en 512 gb uitvoeringen. Het bevestigen van een 512-GB memory stick biedt gebruikers 1TB. Dat is veel. Terwijl ik nooit vond mijn 256GB opslagruimte voor de Toelichting 8 ontbreekt op geen enkele manier, ik ben er zeker van dat er zware gebruikers, die zou zeggen anders. Hoe dan ook, niemand klaagt over het hebben van te veel opslag.

De Opmerking 9 packs een 4000 mAh batterij Opmerking over 8 ‘ s dan 3300 mAh; het is zeker groter geworden, maar een nieuwe power-zuigen S Pen zou kunnen betekenen dat er niet veel verschil tussen de twee.

Lees dit: Samsung DeX 101: Zet een Galaxy-telefoon aan op uw primaire computer

Samsung DeX, ondertussen werkt nu gewoon met een kabel en er is geen noodzaak voor een dock. In combinatie met de powered-up S Pen waarmee PowerPoint-dia ‘ s, het lijkt Samsung is het aanbieden van de beste mobiele werk instelling voor professionals in de Android ruimte.

Fortnite is voor de mainstream boost

De ironie van het doden van de Galaxy Note 7 is dat het trok meer fans naar de Toelichting 8 in het vooruitzicht. Zullen er genoeg mensen te wachten om te kopen van dit nieuwe model? De samenwerking met Fortnite als een extra stimulans lijkt aan te tonen dat Samsung bewust zijn van deze.

Mobile gaming zal alleen maar groter geworden met krachtige smartphones en snellere netwerkverbindingen. De tentoonstelling model dat ik geprobeerd heb niet het spel geïnstalleerd, maar 9 van de krachtige hardware lijkt een garantie dat je speelt gewoon goed. Ik heb zelden problemen met het afspelen van games met Noot 8 met een LTE-verbinding.

Samsung heeft al zijn er in de vorming van een sterke fanbase met de S Pen, en de Bluetooth-aanvulling zal waarschijnlijk blijven verharden loyaliteit onder de die-hards. Het bedrijf benadrukt het werken en spelen aspect van de Opmerking, maar ik voel me de grootste stap is in het werk. Harman is de AKG zal zeker het kijken van films nog spannender, maar misschien in de volgende iteratie van een derde partij ontwikkelaars zullen maken van de game-specifieke functies die gebruik maken van de S-Pen. Samsung kan ook de invoering van nieuwe gaming-accessoires in games als tegenhanger van de Samsung DeX.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Samsung Galaxy Note 9, eerste-nemen: Bluetooth S-Pen wijst de weg naar perfectie telefoon

Na het doorbrengen van wat tijd met de Opmerking 9, is er geen twijfel is de beste Opmerking ooit en Opmerking fans zullen zeker genieten van de ervaring.

Negen redenen voor de Samsung Galaxy Note 9 is de beste keuze voor zakelijke

De Note-serie heeft altijd een enterprise focus en dit jaar is de Opmerking 9 is geen uitzondering op die strategie. Verbeteringen zijn gemaakt om het de beste smartphone voor het krijgen van werk.

Samsung Galaxy Note 9: Moet je upgraden voor 512GB op usd 1.249.99?

De Samsung Galaxy Note 9 is een zakelijke productiviteit powerhouse dat de consument elektronica gigant wil wanhopig om te gaan mainstream. Of u de upgrade hangt af van de vraag of je meer over het werk of spelen.

Samsung Galaxy Note 9 vs Galaxy S9+ vs OnePlus 6 vs Huawei P20 Pro: Wat is het verschil?

Zie hoe Samsung ‘ s nieuwste smartphone, de Galaxy Note 9, te vergelijken met zijn stablemate, de Galaxy S9+, en twee andere premium Android-apparaten, de OnePlus 6 en Huawei P20 Pro spec door spec.

Samsung om de lancering van de S Pen SDK in September de ogen van derden apps voor afstandsbediening

De verhuizing te maken van de S-Pen meer nuttig voor enterprise apps kon uitbreiden van de Toelichting 9 ‘ s te bereiken in het bedrijfsleven meer.

Samsung lanceert DeX-dongle: Hier is hoe het zich verhoudt tot de oorspronkelijke (TechRepublic)

Zakelijke gebruikers kunnen zich verheugen op de draagbaarheid van de Samsung DeX-dongle.

Verwante Onderwerpen:

Samsung

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0