Op zoek om te vergelijken alle verschillende soorten van automatisering? Nu kunt u

0
31

Nul

Video: het Verplaatsen van klanten tot het centrum is de sleutel tot de digitale transformatie

Echter, tot nu toe, was er geen unifying-taxonomie te dierenarts verschillende soorten van automatisering. Wat biedt een betere business case: beschrijvende of streaming analytics? Kon dezelfde deterministische motor zijn van toepassing op zowel configuration management en doorlopende levering? Hoe kan men vergelijken met de maatschappelijke impact van chatbots te driverless auto ‘ s?

Ook voor: google Analytics, digitale tweeling aparte pack in industriële IoT, zegt Forrester

Om dit op te lossen, Forrester gemaakt de eerste allesomvattend kader vergelijk alle soorten van automatisering. Negen dimensies die bepalend: 1. Proces (data-acquisitie, begrip en determinisme); 2. Enterprise (robotica-quotiënt, business case, leefbaarheid en bestuur/auditing); en 3. Mensen (human-machine-interactie, menselijke invloed, en in de toekomst-van-werk-effect):

1422092q-1024x923.gif

Wij vergelijken meer dan 60 verschillende types van automatisering over acht categorieën: Engagement, sales, marketing, besluit, proces -, industriële -, infrastructuur-en ontwikkeling:

Ook: De 5 grootste uitdagingen is voor de digitale transformatie TechRepublic

1422093q-823x1024.gif

In dit te doen, we waren in staat om te vergelijken alle automatisering in een fijn-korrelig niveau. Neem chatbots en configuratie-management, bijvoorbeeld.

Ook: Hoe smart cities stilletjes de wereld te veranderen CNET

Chatbots nemen in ongestructureerde data en het gebruik van een mix van coded/deterministisch en leer – /niet-deterministisch gedrag om het te verwerken. Uw medewerkers vereisen een lage mate van robotica quotiënt (RQ) aan te gaan met hen. De business case voor de levensvatbaarheid is gemiddeld, en chatbot gedrag soms wat ondoorzichtig te regeren/audit. Ten slotte, de mensen effect is duidelijk, met een hoge mate van mens-machine-interactie en een matige impact op de toekomst van werken:

1422095q-993x1024.gif

Configuration management is het geheel anders. De processen zijn bijna volledig mechanisch, waarvoor gecodeerd, gestructureerde gegevens die worden verwerkt met een hoge mate van determinisme. Vanuit een enterprise-perspectief, de technologie vereist een relatief lage RQ te bedienen en is transparant voor de audit. Ten slotte is de invloed van de mens is klein. De meeste van de actie is op de back-end, de sociale impact is smal, en de rol van de werknemer blijft relatief gericht op het individu:

forrester-image.gif

Met behulp van het kader, kunt u het rationaliseren van uw automatisering portfolio en het maken van een nieuwe operationele model rond automatisering.

— Door Chris Gardner, senior analist

Automatisering technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), robot proces automatisering (RPA), en fysieke robots zijn het omvormen van de algemene beroepsbevolking. Resultaat-gedreven Cio ‘ s zullen gebruik maken van deze technologieën om te helpen hun bedrijf opnieuw haar business model en het opnieuw toewijzen van middelen om zich te concentreren op de klant. Zo niet zal remmen op grote schaal digitale transformatie en geef uw concurrenten een kans om vooruit te komen – zonder jou. Bekijk Forrester is een gratis on-demand webinar, gehost door J. P. Gownder, om te begrijpen hoe om te omhelzen automatisering en business innovatie.

Dit bericht verscheen oorspronkelijk hier.

Aanbevolen verhalen

Galaxy Note 9 event: Eerste blik op Samsung ‘ s nieuwe telefoon, de Galaxy Kijken, en de Galaxy Huis

Samsung Galaxy Note 9: Moet je upgraden voor 512GB op usd 1.249.99?

Galaxy Note 9 vs. iPhone X: We vergelijken specificaties en functies

Negen redenen voor de Samsung Galaxy Note 9 is de beste keuze voor zakelijke

Verwante Onderwerpen:

Digitale Transformatie

CXO

Het Internet van Dingen

Innovatie

Enterprise Software

Smart Cities

0