Microsofts nye Windows-10 19H1 test bygge det meste fangster op med “Redstone 5′

0
26

Nul

På August 10, Microsoft har udgivet to nye Windows-10 test builds: En “Redstone 5” test build til de Hurtige Ring og en “19H1” byg til at Springe Videre Ring.

win10skipaheadyourphoneapp.jpg
Kredit: Microsoft

(Lige en reminder: 19H1 er udskiftning kodenavnet for den byg, som mange havde troet ville blive kaldt “Redstone 6.” Det er den opdatering til funktionen til Windows 10, der vil følge Redstone 5 og vil blive frigivet i April 2019, så vidt vi ved.)

Den Hurtige Ring test build, Nej 17735, indeholder ingen nye funktioner, men en hel del rettelser. Det indeholder også mange kendte problemer, der er nævnt i blog-indlægget. Microsoft forventes at rulle ud Redstone 5 til mainstream brugere, der starter omkring oktober 2018.

Den Videre test build, Nej 18214, indeholder flere nye funktioner til at opbygge, og som allerede er i Redstone 5.

Microsoft “Telefonen” app arbejder nu med at Opbygge 18214, som det alreaedy gør for Redstone 5 testere. Med den nuværende opbygning på Android, testere kan få øjeblikkelig adgang til deres seneste Android-billeder på deres Pc, så de kan kopiere, redigere eller blæk på disse fotos. På iPhone, YourPhone app kun giver brugerne mulighed for at samle op på deres PC, hvor de slap i deres browsere på deres telefoner.

Bygge 18214 omfatter nu også HTTP/2 support, samt KUBIK (den nye standard TCP overbelastning udbyder) støtte. Støtte til disse blev tilføjet for nylig, at Redstone 5.Bygge 18214 indeholder en række rettelser og kendte problemer, der er nævnt i blog-indlægget.

Det er ikke usædvanligt, på dette tidspunkt i Windows udviklingsproces, at den Hurtige Ring og Spring Videre Ring bygger dybest set den samme. (Optagelse af stort set afsluttet mørke-tema File Explorer er en af de funktioner, der er i Redstone 5 nu, men er endnu ikke i 19H1 bygge.)

Microsoft vil sandsynligvis ikke begynde at tilføje nogen store nye funktioner til at Springe Frem bygger for et stykke tid — sandsynligvis et stykke tid efter Redstone 5 anses for “bagt” og tættere på at rulle ud til mainstream.

Windows 10

Windows-apps på Linux ramt af sikkerhed fejle

Windows-10: Nye Android-app, forbedret sikkerhed og fejlrettelser i seneste Insider bygge

Windows 10 buggy opdateringer? Vores patching er enkel, regelmæssig, ensartet, siger Microsoft

Hvorfor er Pc salg at vokse, samtidig med Mac-salget er ned?

Relaterede Emner:

Microsoft

Virksomhedens Software

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser

0