Microsoft ‘ s nieuwe Windows-10 19H1 test build meestal vangsten met ‘Redstone 5’

0
32

Nul

Op 10 augustus bracht Microsoft twee nieuwe Windows-10 test bouwt: Een “Redstone 5” test build op de Snelle Ring en een “19H1” te bouwen om het Overslaan Ring.

win10skipaheadyourphoneapp.jpg
Credit: Microsoft

(Slechts een herinnering: 19H1 is de vervanging van de codenaam voor het bouwen dat veel had aangenomen zou worden genoemd “Redstone 6.” Het is de functie update voor Windows 10 die zal volgen Redstone 5 en zal worden vrijgegeven in April 2019, voor zover we weten.)

De Snelle Ring test build, No. 17735, bevat geen nieuwe features, maar wel een paar oplossingen. Het bevat ook vele bekende problemen die worden vermeld in de blog post. Microsoft verwacht dat de uitrol van Redstone 5 mainstream gebruikers vanaf oktober 2018.

Het Overslaan test build, No. 18214, bevat diverse nieuwe functies om dat op te bouwen, dat al in Redstone 5.

De Microsoft “Uw Telefoon op” app werkt nu met het Bouwen van 18214, als het alreaedy doet voor Redstone 5 testers. Met de huidige versie op Android, testers kunnen krijgen onmiddellijk toegang tot hun meest recente Android-foto ‘s op hun Pc’ s, zodat ze kunnen kopiëren, te bewerken of inkt op die foto ‘ s. Op de iPhone, de YourPhone app stelt gebruikers in te halen op hun PC waar ze gebleven waren in hun browsers op hun telefoons.

Bouwen 18214 ook bevat nu HTTP/2-ondersteuning, evenals KUBIEKE (de nieuwe standaard TCP congestie provider) ondersteund. Ondersteuning voor deze werden toegevoegd aan Redstone 5.Bouwen 18214 bevat een aantal fixes en bekende problemen zoals die worden vermeld in de blog post.

Het is niet ongebruikelijk dat op dit punt in de ontwikkeling in Windows proces, dat de Snelle Ring en ga Vooruit Ring bouwt zijn in principe hetzelfde. (De opname van de in principe afgerond donkere thema van de File Explorer is een van de kenmerken die in Redstone 5 nu, maar nog niet in de 19H1 bouwen).

Microsoft zal waarschijnlijk niet beginnen met het toevoegen van belangrijke nieuwe functies om door te gaan, bouwt voor een tijdje — waarschijnlijk enige tijd na Redstone 5 is aangemerkt als “gebakken” en dichter bij de uitrol van de mainstream.

Windows 10

Windows-apps gemaakt op Linux getroffen door de beveiliging faalt

Windows 10: Nieuwe Android-app, verbeterde veiligheid en bug fixes in de laatste Insider bouwen

Windows 10 buggy updates? Onze patchen is eenvoudig, regelmatig, consistent, zegt Microsoft

Waarom zijn Pc ‘ s omzet groeit, terwijl de Mac verkoop crashen?

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Enterprise Software

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen

0