Google Play advarer brukere er det ikke bære Fortnite Battle Royale

0
34

Google er advarsel Android-brukere at det ikke bære Fortnite Battle Royale i Play-Butikken. Hvis du vil søke etter Fortnite i Play-Butikken, vil det gå tilbake en melding fra Google. “Fortnite Kamp av Episke Spill, Inc er ikke tilgjengelig på Google Play,” skiltet sier, sannsynligvis som en avklaring for brukere, som først oppdaget av 9to5Google.

Ved å si på forhånd at Play-Butikken ikke har Fortnite, Google forsøker å beskytte uvitende brukere som kan laste ned noen skadelig klone av appen.

Epic Games krever brukere som ønsker å kjøre Fortnite på Android for å laste ned en APK av beta-direkte fra nettstedet sitt. Avgjørelsen hovedsak kutt Google ut av potensielle inntekter fra app-kjøp, noe som ville vært en 30 prosent kutt.

Android-innstillingene også vanligvis få brukere fra å laste ned apper fra ukjente kilder,” sannsynlig som en sikkerhetsmekanisme og en måte å opprettholde viktigheten av Play-Butikken som den viktigste kilden for apps.

Tidligere i dag, Google feilstavet Royale som “Royal”, men i løpet av noen få timer, er det rettet opp skrivefeil. En stavekontroll forslag til “fortnite battle royal” fortsatt, men det er trolig på grunn av brukere feilstaving navnet på appen. Meldingen også gir ikke anvisninger på hvordan brukere kan laste ned Fortnite på Android.

Fortnite på Android er ikke tilgjengelig ennå for alle. Det kom på nyere Samsung-enheter i går, tilgjengelighet for alle Android-enheter som kan støtte grafikk-intensive spill kommer senere denne måneden.