Google Play advarer brugere, det betyder ikke bære Fortnite Battle Royale

0
35

Google advarer Android-brugere, at det ikke bære Fortnite Battle Royale i Play Butikken. Hvis du søger for at Fortnite i Play Butikken, vil det returnere en meddelelse fra Google. “Fortnite Battle Royal af Epic Games, Inc er ikke tilgængelig på Google Play,” skiltet siger, sandsynligvis som en præcisering af, at brugere, som først blev opdaget af 9to5Google.

Ved at sige på forhånd, at Play-Butikken ikke har Fortnite, Google forsøger at beskytte uvidende brugere, der kan hente nogle ondsindede klon af app ‘ en.

Epic Games kræver, at brugere, der ønsker at køre Fortnite på Android til at hente en APK af beta-direkte fra sin hjemmeside. Beslutningen væsentlige nedskæringer Google ud af potentielle indtægter fra app køb, hvilket ville have været en 30 procent i snit.

Android-indstillinger som regel også afholde brugerne fra at downloade apps fra “ukendte kilder” sandsynligvis som en anden sikkerhed mekanisme, og en måde at fastholde betydningen af, at Play Store, som den vigtigste kilde til apps.

Tidligere i dag, at Google er stavet forkert Royale, som “Royal”, men inden for et par timer, det rettet slåfejl. En stavefejl forslag til “fortnite battle royal” stadig, men det er sandsynligvis på grund brugere stavefejl app navn. Også det budskab, ikke giver anvisninger på, hvordan brugerne kan downloade Fortnite på Android.

Fortnite på Android endnu ikke er tilgængelig for alle. Det ankom om den seneste Samsung-enheder i går; tilgængelighed for alle Android-enheder, der kan understøtte grafik-intensive spil kommer senere i denne måned.