Gates Foundation kranen Hertz Stichting fellows — de beste STAM afgestudeerden

0
35

Nul

Video: de controle van de Ziekte buzz: Google ‘ s 20 miljoen mug release

De Fannie en John Hertz Stichting de niet-aflatende 61-jarige jaarlijkse zoektocht naar de beste jonge wetenschap, wiskunde en techniek afgestudeerden ontwikkelt zich tot een nauwere relatie met de Bill en Melinda Gates Foundation, die de financiering van de toevoeging van zes Hertz Medemens te helpen bij de bestrijding van de verspreiding van malaria en voedsel-plantenziekten.

Ook: Back-to-School-Tech Gids CNET

De jonge Hertz Fellows zullen doorbrengen twee zomers werken met top-onderzoekers in belangrijke programma ‘ s geïdentificeerd door de Gates Foundation als een cruciaal onderdeel van de missie van het verbeteren van de algemene gezondheid en ontwikkeling van de uitkomsten.

Robbee Baker Kosak, voorzitter van de Hertz Foundation, zei dat ze was blij met het succes van vorig jaar fellows programma met de Gates Foundation en die de relatie had uitgebreid.

“De samenwerking tussen onze twee stichtingen gestart als gevolg van een gedeeld geloof in het belang van het brengen van wetenschappelijke en technologische oplossingen om het brede scala van gezondheid en ontwikkeling van problemen van mensen over de hele wereld,” zei Kosak.

fellows.png

Sommige van de Hertz-Fellows.

De Hertz Foundation staat bekend om de rigoureuze methodes van de oppervlakte van het beste van het beste onder de duizenden van jonge afgestudeerden door verschillende niveaus van toepassing, aanbeveling, en interviews door de panelen zijn van top-academici:

“Elke aanvraag vereist vier brieven van de referentie en de kandidaten worden beoordeeld op creativiteit, dynamisme en innovatie. Twee persoonlijke gesprekken nodig zijn. Aanvragers die toon ondernemersvaardigheden en eigen patenten zijn in het voordeel bij de selectie.”

Ook: Hertz Stichting: 60 jaar van zoeken en financiering top wetenschappers

Slechts 12 tot en met 15 zullen worden gekozen uit meer dan 800 door de sollicitatieprocedure, maar met de Gates Foundation partnership, dit voegt een extra zes fellows.

Hertz Fellows ontvangen vijf jaar van de financiering op een universiteit om te werken aan een project zonder beperkingen — plus ze hebben toegang tot een mentorschap programma onder de meer dan 1200 Hertz Fellows.

Veel succes Silicon Valley ondernemers zoals TJ Rodgers, oprichter van Cypress Semiconductor, en Eric “Astro” Teller, hoofd van het Alfabet ($GOOG) experimentele “moonshots” lab.

Interessant is dat de Teller is de kleinzoon van Edward Teller, de AMERIKAANSE natuurkundige die de inspiratie was voor de missie van de Hertz Stichting op zoek naar het beste jonge afgestudeerden. Edward Teller is het best bekend voor zijn werk over het stimuleren van de explosieve kracht van atoombommen door het toevoegen van zwaar water en het creëren van de H-bom.

Ook: Terug naar school met Alexa: De ultieme gids

De Teller was een goede vriend van John Hertz, de oprichter van de Hertz autoverhuur bedrijf. Teller overtuigde hem ervan dat vooruitgang in de techniek en de toegepaste wetenschappen is de “brandstof die de menselijke conditie verbetert.”

“Bijna twee decennia geleden, de Stichting uitgebreid de Gemeenschap van studenten in de biologische wetenschappen, en ze hebben buitengewone ontwikkelingen in hun vakgebied,” zei Kosak. “We zijn vernederd dat de Gates Foundation is nu het openen van deuren voor deze jonge onderzoekers met een passie voor de gezondheid en ontwikkeling.”

Silicon Valley is zeer dicht bij de Livermore-organisatie. En vijf van de zes Hertz Fellows ervoor gekozen om te werken met de Gates Foundation wetenschappers hebben lokale verbindingen met Stanford, UCSF, en de universiteiten van Berkeley.

De 2018 de Gezondheid en Ontwikkeling Fellows zijn:

Sarah Hooper, die werken met statistische methoden te verbeteren malaria diagnosisMaxim Rabinovich, die is gericht op het leveren van malaria medicatie Ruben Saunders, die een studie van moeder en baby voeding Judith Savitskaya, die werkt op plant-biomen Ravi Sheth, die werkt op de darmgezondheid en de zuigeling mortalityAlex Siegenfeld, die op zoek is naar ruimtelijke malaria gegevens in Nigeria

Zij sluiten zich aan bij het retourneren van collega Alex Ferris wie is het bestuderen van de verspreiding van cassave-en vaatziekten.

De Hertz Fellows zijn slechts het topje van een immens getalenteerde pool van jonge STEM-gediplomeerden. Kosak hoopt dat de samenwerking met de Gates Foundation zal aantrekken van andere organisaties die dat kon bieden hen financiering mogelijkheden, of hen te betrekken bij het werken aan belangrijke projecten.

Meer informatie hier: De Fannie en John Hertz Stichting

Verwante artikelen:

Terug naar school: 13 gadgets iedere student needsBest back-to-school-tech voor onder de $50 in 2018Best terug naar school mobiele apps voor Android, iOS5 beste Chromebooks voor school in 2018

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud

0