Fortnite nu tillgänglig på Android, Samsung exklusiva fram till 12 augusti

0
200

Efter månader av patienten väntar, Android-användare kan äntligen dyka i Fortnite… men det finns en hake.

Epic Games och Samsung har kommit överens om att göra ett spel exklusivt till Galaxy-telefon och tablett ägare för öppning helgen. Det innebär att från och med augusti 9 till 12, endast de som äger en Galaxy S7 telefon eller senare som körs Oreo kommer att kunna ladda ner Android-versionen av spelet. Vem som helst med en icke-Samsung Android-telefon kommer att få vänta tills den 12 augusti att ladda ner spelet.

Användare kommer att behöva gå till Samsung Spel Launcher app att ladda ner spelet eftersom Epic har beslutat att kringgå Google och släpper sin app utanför de vanliga ramarna för Google Play Store. Efter exklusivitet perioden är slut, spelet kommer också att finnas tillgänglig via Epic Games hemsida.

Som Samsung-enheter som är kompatibla?

På toppen av att vara exklusiva till Samsung Galaxy-enheter för att starta, Fortnite Beta är också begränsad till Galaxy produkter som släpps under de senaste två åren. Det betyder att du måste ha ett av följande telefoner eller surfplattor för att spela spelet:

  • Galaxy Note 9
  • Galaxy S9 och S9+
  • Galaxy Note8
  • Galaxy S8 och S8+
  • Galaxy S7
  • Galaxy S7 kanten
  • Galaxy Tab S4
  • Galaxy Tab S3.

Exklusiva V-Dollar erbjudande Not 9 pre-order

Men det är inte bara Samsung Fortnite nyheter meddelade i dag är Samsung Uppackad händelse.

Pre-order Not 9 och du kan få på 15 000 V-Spänn för Fortnite som en gratis gåva!

Den som släpper ut en biljett för en Galaxy Note 9 mellan 10 augusti, 2018 och 23 augusti 2018 kan välja mellan en bonus eller ett par AKG brusreducerande hörlurar ($299 detaljhandeln värde) eller Fortnite Galaxy huden tillsammans med 15 000 V-dollar ($150 detaljhandeln värde), för gratis—eller både och, för bara $99 (sek 449 detaljhandeln värde). Galaxy Note 9 och Galaxy Tab S4 ägare också få en gratis Fornite karaktär hud.

För lite av sammanhang, V-Pengar som kan spenderas på kosmetiska uppgraderingar till din karaktär som inkluderar nya modeller karaktär, skinn, och emotes, som sträcker sig från 500 till 2 000 V-Dollar. Du kan också tillbringa din V-Spänn på en Fortnite Slaget Passerar, där du kan delta i Säsong spela och låsa upp över 100 unika belöningar varje säsong. Fortnite säsonger normalt i ca 10 veckor, och vi är halvvägs in i Säsong 5, så med hjälp av ditt pre-order bonus på en Battle Pass bör nog vara din första investering om du vill få mest värde.

Var till köpa Galaxy Not 9

Planerar du att få en Not 9?

Fortnite är säker på att bli populära på Android som det är på alla andra plattformar, men denna Not 9 del från Samsung är säker på att vara en övertygande erbjudande för alla som vill stå ut från besättningen.