Bedste Samsung Galaxy Note 9 Sager

0
40

Samsung Galaxy Note 9 er netop blevet officielt annonceret — og som du ville forvente, er der allerede nogle gode sager til rådighed for dem af jer, der allerede har placeret en pre-order.

Vi vil være sikker på at holde denne liste opdateret med de bedste muligheder som flere tilfælde beslutningstagere gøre deres produkter til rådighed, men ved lanceringen af disse er dit bedste spil til sager til din Note 9

  • Samsung LED View Cover
  • Supcase Unicorn Beetle Pro Robust Hylster Sag
  • Spigen Flydende Krystal sag
  • Spigen Robust Rustning sag
  • ProCase Læder Tegnebog Case

Samsung Sag Tilbehør

Samsung tilbyder fem forskellige tilfælde styles til Note 9, men vi vil fremhæve LED Udsigt sagen, fordi det er det mest unikke, at Samsung og giver den bedste beskyttelse for displayet sammen med resten af din helt nye telefon. Sagen skal være tilgængelig for omkring $50.

Se på Samsung

Supcase Unicorn Beetle Pro Robust Hylster Sag

Enhjørningen Beetle Pro er en sag, du kan stole på uanset hvilken telefon det beskytter. Denne robuste stil tilfælde er designet til at holde din mobiltelefon godt beskyttet med en indbygget skærmbeskytter til skærmen. En valgfri bælteclips hylster er også inkluderet i prisen, hvis du er interesseret. Du kan få dette tilfælde for kun $28 direkte fra Supcase, hvor du vil finde fire andre tilfælde stilarter, også.

Se på Supcase

Spigen Flydende Krystal Klart Tilfælde

For dem, der er efter en minimalistisk klar sag til at vise Note 9 design, Spigen er du dækket ind med denne ultra-tynde klare sagen. Dette one-piece sag er lavet af et fleksibelt TPU materiale, der er let at installere og vil holde din telefon beskyttet mod ridser og grundlæggende dråber, og er tynd nok til at støtte trådløs opladning. Få dette tilfælde for bare $11 fra Amazon, eller som en glitter tilfældet for kun $12.

Se på Amazon

Spigen Robust Rustning sag

For dem, der ikke ønsker at ofre lomme plads for beskyttelse, Spigen er Robust Rustning tilfælde er en stor mulighed.

Denne slanke, i ét stykke tilfælde er robust og elegant med kulfiber accenter, der ser godt ud på alle mobiltelefoner, men især de store telefoner som Note 9. Det er lavet af robuste TPU materiale, så det er let at installere, og har en mat finish. Du kan få denne pålidelige tilfældet for bare $13 på Amazon.

Se på Amazon

ProCase Læder Tegnebog Case

For dem, der søger en ekstra funktionel tilfældet, bør du overveje dette læder tegnebog indstilling fra ProCase. Ikke alene er dette etui er designet til at bære flere debet-og kreditkort sammen med en kontant lommen, men det giver også god beskyttelse til din telefon. Lavet med ægte læder, denne sag skriger premium design med top-notch håndværk og kan blive din for $28.

Se på Amazon

Hvilke tilfælde vil du købe?

Er der bundet til at være et væld af tilbehør, der er udgivet til Galaxy Note 9, men vi ønsker at vide, hvilke er dine favoritter. Lad os vide i kommentarerne!