Bästa Samsung Galaxy Note 9 Fall

0
95

Samsung Galaxy Note 9 har bara varit officiellt — och som du förväntar dig, det finns redan några stora fall som finns tillgängliga för dig som redan har placerat en pre-order.

Vi ska se till att hålla denna lista uppdaterad med de bästa alternativen som mer gäller beslutsfattare att göra sina produkter tillgängliga, men vid lanseringen dessa är dina bästa spel för att målen för dina Not 9

  • Samsung LED Visa Täcka
  • Supcase Unicorn Beetle Pro Robust Hölster Fall
  • Spigen Liquid Crystal case
  • Spigen Robust Rustning fall
  • ProCase Läder Plånbok Fall

Samsung Fallet Tillbehör

Samsung erbjuder fem olika fall stilar för Not 9, men vi kommer att belysa LED Visa fallet eftersom det är den mest unika med Samsung och erbjuder det bästa skyddet för visning tillsammans med resten av din nya telefon. Målet bör vara tillgängliga för runt $50.

Se på Samsung

Supcase Unicorn Beetle Pro Robust Hölster Fall

Enhörningen Beetle Pro är en fråga du kan lita på oavsett vilken telefon det är att värna om. Denna robusta stil fall är utformad för att hålla din telefon skyddad med ett inbyggt skärmskydd för visning. En valfri bältesklämma hölster ingår också om du är intresserad. Du kan få det här fallet för bara $28 direkt från Supcase, där du hittar fyra andra stilar också.

Se på Supcase

Spigen Liquid Crystal Clear Case

För dem som är ute efter ett minimalistiskt klart fall av Not 9 design, Spigen har du täckt med denna ultra-tunn klart fall. Detta ett stycke fall är tillverkad av ett flexibelt TPU-material som är lätt att installera och kommer att hålla din telefon skyddad från repor och grundläggande droppar, och är tunn nog för att stödja trådlös laddning. Få det här fallet för bara $11 från Amazon, eller som en glitter fallet för bara $12.

Se på Amazon

Spigen Robust Rustning fall

För dem som inte vill offra pocket utrymme för skydd, Spigen Oländiga Armor case är ett bra alternativ.

Detta eleganta, ett stycke fall är robust och elegant med kolfiber accenter som ser bra ut på alla telefoner, men särskilt stora telefoner som Not 9. Den är tillverkad av robust TPU-material så att det är lätt att installera och har en matt finish. Du kan få den här tillförlitliga fallet för bara $13 på Amazon.

Se på Amazon

ProCase Läder Plånbok Fall

För dem som letar efter en extra funktionell fallet, bör du överväga detta läder plånbok alternativ från ProCase. Inte bara är detta fallet för att kunna bära flera betal-och kreditkort tillsammans med en kontant ficka, men den ger också bra skydd för din telefon. Görs med äkta läder, i detta fall skrik premium design med top-notch hantverk och kan bli din för $28.

Se på Amazon

I vilket fall kommer du att köpa?

Det kommer säkert bli massor av tillbehör som släppts för Galaxy Note 9, men vi vill veta vilka som är dina favoriter. Låt oss veta i kommentarerna!