Vliegende drones in de buurt van bosbranden kon doden van mensen: doe het niet

0
25

Nul

Video: met Behulp van een 4K Mavic Pro drone te diagnosticeren dak schade

De rook van verwoestende bosbranden is het met betrekking tot driekwart van de Staat Californië. Eigendom en leven op het spel als nooit tevoren. Emergency response personeel en middelen zijn uitgerekt tot hun absolute grenzen.

En drone-piloten in de weg zitten.

Ook: Drones helpen met de orkaan herstel inspanningen

Gisteren heeft de FAA een pleidooi en een waarschuwing), zeggen dat de drones en bosbranden niet te mengen. Hun pleidooi is eenvoudig: Drones worden steeds in de manier van brandbestrijding activiteiten.

De waarschuwing is: Als je gevangen krijgen in de manier van brandbestrijding activiteiten, burgerlijke sancties kan zijn dan $20,000. Ook kon u ook geconfronteerd worden met strafrechtelijke vervolging.

Laten we deconstrueren dit voor een moment. Wat is er werkelijk gaande?

faa.jpg
(Afbeelding: FAA)

Brandbestrijding, vooral met deze enorme bosbranden, wordt bestreden met een veel meer dan een bos van de haak en de ladder vrachtwagens. In feite, zo ‘ n beetje de enige manier om de strijd brand over zoveel hectare is om dit te doen vanuit de lucht.

Het probleem is dat drones worden steeds in de weg. Als een helikopter of vliegtuig piloot weet er een drone in het gebied, kan zij aan de vertraging van een vlucht. U kunt zich voorstellen wat er zou gebeuren als het laten vallen van chemische vertragend of water vertraagd is: Veel meer schade door brand.

Erger nog, als het vliegtuig en helikopter piloten niet weet dat er een drone in hun restaurant, een botsing kan optreden. Het resultaat is een gruwelijke op verschillende niveaus.

Ook: met Behulp van een 4K-drone te diagnosticeren dak schade

Een impact zou kunnen sturen, een full-sized vliegtuig van controle, leiden tot een crash, te doden of schade te veroorzaken aan personen in het pad op de grond, en eventueel te doden of te verwonden, de bemanningen. En dat is op de top van niet alleen het uitstellen van de onderdrukking van de brand activiteiten, maar nu met een nieuwe ramp of noodsituatie te kampen met.

De FAA vaak problemen met tijdelijke vlucht beperkingen. Het probleem is, deze TFRs is mogelijk niet up-to-date op het gebied van een snel bewegend wildfire. Dus, zelfs als er geen TFR vermeld, en zelfs als uw vlucht zone app vertelt je dat het OK is om te vliegen, niet.

Kijk, ik kan belabor het punt met voorbeelden en regels en voorschriften, maar het is hier niet nodig. Volg gewoon deze richtlijn: Als je ergens in de buurt van een vuur, niet vliegen. Als je de lancering van uw drone zodat u kunt zien dat het vuur in de verte, niet vliegen. In feite, in Californië, totdat de wildfire situatie is gecontroleerd, gewoon niet vliegen. Periode.

By the way, dit geldt ook voor drones mensen overwegen speelgoed. Zelfs als het een goedkope speelgoed dat u of uw kind aan het spelen is met, als het kan gaan in de lucht, het kan in de weg. Houd het op de grond.

Dit is een no-kidding, geen maas in de wet situatie. Het vuur voorwaarden rampzalig zijn. Verblijf met het vinden van de weg en laten de zeer moedige mensen die hun leven in de waagschaal hun werk doen.

Innovatie gevolgen