Galaxy Note 9: Wat betekent ‘alle-dag-accu’ mean?

0
24

Nul

​Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9

Samsung touts de nieuwe Galaxy Note 9 heeft het hebben van een ‘alle-dag van de batterij.’ Maar wat zal dit betekenen voor de gebruikers?

Moet lezen: de producten van Apple moet je niet kopen (augustus 2018 edition)

Het breken met de traditie, Samsung heeft schijnbaar verlaten de traditie van citeren levensduur van de batterij in uren op basis van een taak of een andere gekozen om te gaan met de zinsnede ‘alle-dag van de batterij.’ Nergens op de Samsung site kan ik nergens vinden waar de levensduur van de accu is onderverdeeld in uren, maar dan heb ik wel een voetnoot met betrekking tot de levensduur van de batterij:

Geschat tegen het gebruik profiel van een gemiddelde/normale gebruiker. Onafhankelijk beoordeeld door Strategy Analytics tussen 11-24 juli 2018 in de verenigde staten en het verenigd koninkrijk met pre-release versies van de SM-N960 (128GB). De werkelijke levensduur van de batterij verschilt afhankelijk van de netwerkomgeving, functies en apps gebruikt, de frequentie van de gesprekken en berichten, aantal keer in rekening gebracht, en vele andere factoren.

Het doorbreken van deze naar beneden, het lijkt erop dat wat de ‘alle-dag-accu’ betekent is dat als je een doorsnee gebruiker, dan is de Opmerking 9 moet je het laatst de hele dag zonder opladen, maar een hele hoop van real-world factoren kunnen krijgen in de manier van dat.

Dit lijkt eerlijk genoeg om mij en eigenlijk lijkt het meer eerlijk dan citeren van een levensduur van de batterij in verband met een specifieke taak, zoals bellen, browsen op het web, of het afspelen van muziek of een film.

Dat We niet gebruiken onze smartphones voor een enkele taak, zo citeren levensduur van de batterij in relatie tot een enkele taak is zinloos, en moedigt verwarring, en kan gemakkelijk misleiden kopers.

Welke accessoires u kunt ook een enorm effect. Ik neem aan dat gebruikers die veelvuldig gebruik maken van de S-Pen of het gebruik van Bluetooth-hoofdtelefoons en dergelijke hebben zeer verschillende resultaten.

Dus, kan de Galaxy Note 9 leveren op deze ‘all-in-dag-accu’ belofte?

Terwijl alleen de echte wereld testen – testen uitgevoerd door een gevarieerd aanbod van gebruikers – sluitend antwoord op deze vraag (en zelfs dan, in gedachten houden dat de levensduur van de batterij is ongelooflijk persoonlijk), gebaseerd op de hardware specs, ik ben van plan om ja te zeggen.

Eerste off, het is eerlijk om te zeggen dat de Qualcomm Snapdragon 845 chip is niet de beste als het gaat om energie-efficiëntie, maar ook niet zo slecht.

Een ander referentiepunt is de Samsung Galaxy S9+. Hier hebben we een apparaat aangedreven door dezelfde processor, maar heeft een iets kleiner scherm. Echter, het compenseren van deze is het feit dat de S9+ heeft een 3500 mAh batterij, terwijl de eenheid in de Toelichting 9 is 4000 mAh. En in de echte wereld, de S9+ heeft wel wat kan worden genoemd ‘alle-dag-batterij’ op zijn minst voor de “gemiddelde” gebruiker.

Combineer dat met het feit dat de S9+ en Noot 9 worden beide geleverd met een snelle lader (in tegenstelling tot de iPhone), stiekem een snel op te laden tijdens de dag is niet echt veel van een drama. En als je een paar draadloos opladen pads verdeeld rondom uw huis en kantoor, het is nog minder een probleem.

Zie ook:

Is iOS 11.4 het ledigen van uw iPhone batterij? Kan Microsoft ‘s Surface Gaan onttronen Apple’ s iPad? iOS 11 tip: Hoe te repareren van gebroken Wi-Fi, Bluetooth en mobiele connectiviteit Zeven uitdagingen voor de tech-industrie iOS-12 publieke beta: Moet je installeren? iOS-12/watchOS 5/tvOS 12: Welke apparaten worden ondersteund? iOS-12: De verborgen functie die ik niet overschakelen op het downloaden en installeren van iOS-12 beta Uw iPhone is het bijhouden van uw bewegingen en het bewaren van uw favoriete locaties alle tijd

Verwante Onderwerpen:

Hardware

iPhone

iOS

Mobiliteit

Beoordelingen

0