Få din første titt på Doom Evig i ny trailer

0
25

Helvete er tilbake, og det ser så intens som før. På Quakecon i dag, Bethesda avslørt den første skikkelig titt på Doom Evig, oppfølgeren til 2016 er utmerket omstart av den ikoniske shooter-serien, med en rekke lange videoer. Evig ble først avslørt på E3 tilbake i juni med en teaser trailer, men dette er første gang utbygger er viser av gameplay. Du kan se keynote i sin helhet ovenfor, men Doom delen starter om en time og 11 minutter til presentasjon.

Som lovet under den opprinnelige kunngjøringen, Evig introduserer helvete på Jord, med en ny innstilling som gir den demoniske horder av Mars og ned til planeten vår, men det er fortsatt sci-fi steder som Mars-månen Phobos. Handlingen, i mellomtiden, ser ut akkurat som spiker-biting og brutal som sin forgjenger.

Utviklerne hos id si at denne versjonen av “doom slayer” — navnløs hovedpersonen — er den kraftigste i serien historie, komplett med nye våpen og en oppdatert design. Det er også en ny “ødeleggbare demoner” – system som lar deg kutte fiender i små biter, og et system som lar deg spille som en demon, og kjempe mot — eller “invadere”, som utviklerne beskriver det — andre spillere i sin egen singel-player kampanje.

2016 omstart var en overraskelse hit av ren handling når den ble lansert, spesielt fordi spillet var belemret med en lang og snirklete utvikling. Ikke bare var den opprinnelige stor, men den er også utvidet til en rekke uventede steder, med utgivelser både på Nintendo Bytte og VR hodetelefoner.

Doom Evig kommer til PC, PS4, Nintendo Bytte, og Xbox-En, om det er for øyeblikket ingen utgivelsesdato.