Den senaste Game of Thrones ‘uppenbarelse’ visar att fansen verkligen behöva lite nytt material för debatt

0
26

I den här artikeln publicera tid, det har varit 348 dagar sedan augusti 27, 2017 — datum som “Dragon och Vargen,” det sista avsnittet av Game of Thrones ” sjunde säsongen sändes. Det är klart att fans är i desperat behov av en injektion av nytt material till canon, om så bara för att de kan ha något nytt till debatten och teoretisera om.

Spoilers för Game of Thrones säsong 7 före

Ett bevis på detta är i den senaste “uppenbarelse” från förra årets säsong finalen, som har hittats av Reddit-användare i den officiella skriptet för episod. Den säger att den nyligen zombified ice dragon Viserion var, i själva verket, andning blå eld, och inte, som en annan fraktion tydligen trodde, någon form av is andetag (via io9).

Denna fråga har redan avgjorts av avsnitt regissören Jeremy Podeswa så snart som avsnittet sändes i en intervju med HuffPost: “jag tittade på det var när sept brann ner, som var grön eld, och så då draken kommer att ha någon form av blåaktiga eld”, sade han. “Det är säkert fortfarande brand — det har förmåga att bränna Väggen och smälta snö. Men det kommer att ha en annan typ av magisk kvalitet till det, eftersom det kommer från en undead dragon”. (Det är dessutom att den gemensamma känsla av att använda eld för att bryta ner en gigantisk mur av is, men jag avvika.)

Fandom har använt sig av kollektivt lutad över något nytt material för en smula frisk “Tron” nyheter

I torka av nya Game of Thrones innehåll, fandom har använt sig av kollektivt poring över alla nya material — det kan vara ett manus, en läckt ställ rapport, eller en ledtråd från George R. R. Martins blogg — för att få en smula frisk Thrones nyheter, även om det är något som vi redan visste.

En del av problemet ligger hos Martin. Den teoretisera och gissa-spel aspekter har alltid varit en stor del av fläkt samhället som omger A Song of Ice and Fire-böcker. Men Martins romaner har varit på en ännu längre tid av torka än sedan förlängas uppehåll innan säsong 8 (2,586 dagar vid den tid det här inlägget publicerades, men vem räknar?). Även de mest hängivna fansen kommer att köra ut nya sätt att se på texten så småningom, och Martin höll oss alla som väntar på en mycket lång tid. Visst, den tillströmning av nya uppgifter från avsnitt av showen, som har länge överträffat tidslinje böcker, har verkligen hjälpt, men även det verkar vara minskande.

Tyvärr, den sista säsongen av Game of Thrones är inte tänkt till någon gång i och med 2019, så vi har fortfarande en lång väg att gå innan vi får vår nästa Thrones fixa. Vi har åtminstone 640 sidor av Vindar Vinter att se fram emot i oktober.