Alexa Meddelande-funktionen kommer till Sonos-högtalare och mycket mer

0
66

Alexa Meddelande-funktionen, som låter dig sända röstmeddelanden till andra Eko-enheter, har funnits sedan April, men Amazon har öppnat upp funktionen till andra enheter. Tillkännagivandet funktionen är nu tillgänglig för Alexa-aktiverade Sonos-högtalare som En och Balk, samt andra enheter som Ecobee4 smart termostat och Strömbrytare+ smart light switch.

Den här funktionen är särskilt praktisk när du använder det som ett sätt hem intercom. Till exempel, om du är förälder, du kan säga, “Alexa, meddela att middagen är klar,” och det kommer att sända meddelandet till varje Alexa-aktiverad enhet i hushållet. Du kan också sätta igång sändningen har genom kommandon, “Alexa, berätta för alla…” och “Alexa, sända…”

Googles Startsida har samma funktion som låter dig sända meddelanden hela Google Assistant-aktiverade enheter i ditt hem. Det har varit tillgänglig för alla Assistant-aktiverade högtalare sedan November förra året, så Amazon är att spela catch-up här med att rulla ut sitt Meddelande-funktionen till tredje part. Men hey, nu är din termometer kan berätta för dina barn att det är dags för dem att göra sina läxor. Det är en mer auktoritet dina barn kan respektera.

Bild: Ecobee