Alexa Kunngjøring broadcast-funksjonen kommer til Sonos høyttalere og mer

0
27

Alexa Kunngjøring funksjon, som lar deg kringkaste talemeldinger til andre Echo enheter, har vært tilgjengelig siden April, men Amazon er å åpne opp funksjonen til andre enheter. Kunngjøringen funksjonen er nå tilgjengelig for Alexa-aktivert Sonos høyttalere som den Ene og Bredde, samt andre enheter som Ecobee4 smart termostat og Bytte+ smart lysbryter.

Funksjonen er spesielt nyttig når du bruker den som en one-way home intercom. For eksempel, hvis du er en forelder, kan du si, “Alexa, kunngjøre at middagen er klar,” og det vil sende melding til hver Alexa-aktivert enhet i husholdningen. Du kan også utløse broadcast-funksjonen gjennom kommandoer, “Alexa, forteller alle…” og “Alexa, kringkasting…”

Google Hjem har en identisk funksjon, som lar deg sende meldinger gjennom alle Google-Assistent-aktiverte enheter i hjemmet. Det er blitt tilgjengelig for alle Assistant-kompatible høyttalere siden November i fjor, så Amazon er å spille catch-up her ved å rulle ut sin Kunngjøring funksjon til tredjepart. Men hei, nå termometeret kan fortelle barna at det er tid for dem å gjøre lekser. Det er en mer autoritet figur barna kan respektere.

Bilde: Ecobee