William Gibson er forlatt Alien 3 script vil bli publisert som en tegneserie

0
26

Historien om Hollywood er strødd med film prosjekter som avfall bort i “development hell” for år, eller det som verre er, er helt forlatt, forlater film-goers til å lure på “hva hvis?” Titler som Alejandro Jodorowsky ambisiøse Dune prosjekt eller Nicholas Cage ‘ s Superman Bor erte en alternativ fortiden som en svært ulike sett av filmer treffer teatre. En viktig prosjekt som dinglet foran fansen var oppfølgeren til James camerons Aliens, Alien 3. I utgangspunktet, filmens produsenter nærmet Neuromancer forfatteren William Gibson å skrive manuset; han har produsert en, men til syvende og sist er det aldri så dagens lys.

Comic Book Resources avslørt at ” Dark Horse Comics vil lansere en tegneserie-serien starter i November basert på Gibson manus, tilpasset av Johnnie Jul, som vil håndtere både å tilpasse manuset og kunst. Dark Horse allerede har lisens for franchise, og det er gjort tilsvarende prosjekter i det siste, som sin filmatisering av George Lucas’ første utkast av Star Wars, så det er en naturlig tilpasning til utgiveren.

Bilde: Dark Horse Comics

Gibson script plukker opp etter hendelsene av Romvesener, da USS Sulaco — bærer Ripley, Hicks, Salamander, og restene av Biskop — kommer inn i en Sovjetunionen-som territorium kalt Unionen av Progressive Folk. Dens soldater bordet skipet og blir angrepet av en facehugger, før han dro til en romstasjon kalt Anchorpoint, som senere blir overkjørt av romvesener.

Men produsentene var ikke fornøyd med manuset, og når Gibson var ikke i stand til å finne tid for den forespurte re-skriver, prosjektet gikk til en rekke andre forfattere, når filmingen startet i 1991, og det gjorde det uten et ferdig manus. Hadde Gibson ‘ s opprinnelige manuset blitt filmet, franchise ville trolig ha tatt en helt annen vending. I stedet, fans fikk David Fincher er ALIEN3, director ‘ s 145-minutters store-funksjonen debut som polarisert kritikere og publikum likt. (Leder, senere berømt fornektet filmen.) En fjerde avbetaling, Alien-Oppstandelsen, også skuffet over publikum. En femte oppfølgeren var planlagt, men aldri filmet, og 20th Century Fox slutt produsert to Alien vs. Predator-filmene, (tilpasninger av Dark Horse er crossover-serien), før serien gikk på is i mange år, til Ridley Scott tilbake til franchise med Prometheus og Fremmede: Pakt.

Gibson er originalskrevet har fløt rundt på internett for år, slik at innholdet av historien vil ikke være en overraskelse å dedikert Fremmede fans, men utgivelsen vil likevel bringe historien til liv for et nytt publikum. Hvis det selger vel, kanskje får vi se de unfilmed Aliens oppfølgeren som Neill Blomkamp ønsket å gjøre.