Samsung Alcantara geval is de meest luxe manier om uw Galaxy S9 of S9+

0
27

Samsung Galaxy S9+ Alcantara case Samsung Galaxy S9+ Alcantara case

AC
Score
4.5

Alcantara is een stof die typisch geassocieerd worden met het interieur van de race auto ‘s en hun sportieve consument collega’ s, maar in de afgelopen jaren is aangepast als een keuze voor consumenten-elektronica. Microsoft heeft zijn voeten van de spullen op de Surface Pro en Oppervlakte Laptop en Samsung heeft ook opgesloten in een materiaal voor haar vlaggenschip, de gevallen van de telefoon. En ik ben blij dat het is, omdat de Alcantara case voor de Galaxy S9 is, zonder twijfel, de meest luxe manier om uw telefoon te beschermen.

En beter nog, het hoeft niet een luxe prijs-tag.

Zie bij Amazon

De meeste andere gevallen focus op een hiërarchie van uw telefoon te beschermen, dun en licht, en er goed uitzien. De Alcantara geval deze dingen doet, natuurlijk: het is dik genoeg om drop bescherming, het is relatief dun en zeker licht, en heeft een unieke stijl dat ziet er goed uit voor de meeste mensen. Maar het gaat een stap beter door ook heerlijk om in je hand te voelen, dat is iets wat vaak over het hoofd gezien door andere zaken.

Je moet gewoon genieten van het hebben van stof in uw hand is in plaats van een koud en steriel telefoon.

Houd de Alcantara geval is, inderdaad, een luxe ervaring. De kleine vezels hebben genoeg van de hoop te geven u extra grip, maar niet genoeg om te voelen als je met een telefoon gemaakt van letterlijke vloerbedekking. Na een tijdje hoef je niet echt zien het als een stof geval, u gewoon genieten van het gebruik van een apparaat dat nog niet koud en steriel meer. Hoewel je zou verwachten dat de zaak te krijgen, soort van grove met bezwete of natte handen, het maakt echt niet het feit dat het een lichte stof eigenlijk helpt het vocht te vermijden. Er is een reden waarom zij Alcantara op auto stuurwielen: het is zacht en comfortabel om vast te houden voor langere tijd.

De kern van de case is een harde plastic omhulsel dat is stevig genoeg om op te vallen en stoten, en de Alcantara stof is precies gelegd over de top. Er is een subtiele lip aan de voorkant van de telefoon die u zullen helpen bij de bescherming van het gebogen scherm van onjuiste raakt en zich te beschermen wanneer het gezicht naar beneden op een tafel. De zaak doet zich ophopen een beetje pluizen en vuil in de tijd, afhankelijk van waar je het gooien van de telefoon, maar dat is een klein nadeel dat je zou verwachten met een stof-beladen geval is — en het is makkelijk genoeg om gewoon af te vegen. Dat is een straight trade-off om niet na te hoeven denken over krassen en slijtage op een traditionele harde plastic geval, dat wel.

In tegenstelling tot de vorige generatie, zijn er kunststof knop uitsteeksels die zijn gemakkelijk te vinden zonder te kijken en geven u de voldoening feedback — ik zou zeggen dit is een verbetering die nodig zijn gemaakt van het vorige model. Samsung heeft verlaten de meeste van de onderkant van de behuizing open te bieden voor een breed scala van laders en een koptelefoon die je kan aansluiten, en er is een ruime uitsnede ruimte aan de achterkant voor de camera ‘ s en sensoren. De opstaande randen maken de vingerafdruk sensor bijzonder makkelijk te gebruiken voor het ontsluiten van, maar als er één nadeel hier is dat de steilere hoek maakt het een beetje moeilijker om te gebruiken als een kennisgeving schaduw pull-down.

Ja, het besteden van $50 op een zaak in een wereld waar de Amazone-verplicht race-to-the-bottom accessoire-makers zijn grote keuzes voor $10 kunnen lijken nootachtige voor sommige mensen. Er zijn ook goedkopere zaken die voor een goede bescherming van uw telefoon tegen een fractie van de prijs. Maar zijn er niet ook dat heerlijke gevoel om uw hand in de manier waarop de Alcantara geval is. En dat maakt het de moeite waard het geld volledig, voordat je zelfs maar aan het feit dat het zowel ziet er geweldig uit en biedt een solide bescherming voor uw spendy Galaxy S9. Ik gebruik op mijn Galaxy S9+ zo lang als ik de telefoon.

Zie bij Amazon