Microsoft tilføjer nye SSD disk-indstilling til sin Azure Data Max Disk apparat

0
17

Nul

Microsoft er ved at udvide funktionaliteten i sin Azure Data Box til overførsel af data apparat.

azuredatabox.jpg

Azure, i Boksen værdidata, som konkurrerer med Amazon ‘ s Snowball, er beregnet til at hjælpe brugere med at flytte data over på Azure hurtigere og mere sikkert. Microsoft har lanceret et program til eksempelvisning for Azure, i Boksen værdidata, og som ledsager service sidste efterår.

Microsoft annoncerede i dag, juli 12 — en uge forud for sin Inspirere partner conference-en ny Azure Data Max Disk ud til at preview. Data Box Harddisken er en SSD-disk-baseret løsning, der er designet til enten tilbagevendende eller one-time data vandringer på op til 40 terabytes.

Dem, der er interesseret i at tilmelde dig til de Data, Max Disk preview skal gå her.

Microsoft meddelte også i dag, at det er ved at udvide tilgængeligheden af Azure Data Max preview ud over USA til nye regioner, herunder i Europa, Usa og storbritannien.

Microsoft også annonceret previews i dag af to nye Azure services: Azure Virtuelle WAN og Azure Firewall.

“I stedet for at tilføje cloud til dit netværk, vil vi tilføje dit netværk til sky–og beskytte det med en cloud-native network security service,” sagde Jason Zander, Executive Vice President for Azure, i en ny blog-indlæg om de kommende tjenester.

Azure Virtuelle WAN er beregnet til at gøre det lettere at oprette forbindelse til og gennem Azure. Brugere kan oprette deres grene til hinanden og Azure, der bruger tjenesten, og kan bruges til at dirigere trafikken til virtuelle apparater som firewalls og Azure network security service. Azure Firewall er en sikkerhed, service designet til at beskytte Azure Virtuelle Netværk ressourcer.

hvad der er hot på zdnet

Apple opgraderer MacBook Pro 2018 bærbare computere med nye Intel-chips, men vil ikke dæmpe bekymringer om Mac ‘ s fremtid

Alt hvad du behøver at vide om at købe Apple ‘ s 2018 MacBook Pro

En full-spec opdateret 15-tommer MacBook Pro vil koste dig $6,699

Blackmagic eGPU: fremtiden af MacBook Pro er der flere ting bundet til det

Amazon Prime Dag 2018: Hvordan og hvornår for at finde de bedste tilbud

Relaterede Emner:

Microsoft

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

0