Microsoft lanserar en gratis version av Lagen, att gå head-to-head med Slack

0
20

Noll

Med början i dag, den 12 juli, Microsoft erbjuder en gratis förhandsvisning version av sitt Lag-grupp-chatt-plattformen, som ger Redmond med ett entry-level nivå som kan konkurrera med den fria versionen lång som erbjuds av sin rival Slack.

freeversionmsteams.jpg
Kredit: Microsoft

Den fria versionen av Lagen — ryktas vara på väg eftersom tidigare detta år — inte kräver att användarna att prenumerera på en business-versionen av Office 365, till skillnad från den nuvarande versionen av Lag. Den fria versionen också kräver inte en Microsoft-e-post-konto för att registrera dig, någon e-postadress fungerar.

Den fria versionen är tillgänglig omedelbart i 40 språk på Office.com/TeamsFree.

Denna version, som är för små/medelstora företag och som är begränsade till att användas av grupper på upp till 300 personer, ingår obegränsad chatt-meddelanden och söka; ljud-och videosamtal för individer, grupper och team, 10 GB team lagring av filer, plus ytterligare 2 GB per person för personlig förvaring, gäståtkomst, integration med Office Online – (internet) apps och mycket mer.

Vad är inte ingår i den fria versionen av Microsoft Lag, men är en del av den betalda versionen? Planerade möten, mötes-och inspelning med Microsoft Ström, samtal och telefonmöten, verkställas multi-faktor autentisering, admin verktyg för att hantera användare och program, sökbar transkription och timecoding och mer. Jag tycker det är rättvist att säga att den fria versionen är definitivt tänkt att fungera som en freemium tjänst och locka användare att uppgradera till den betalda versionen av Lag.

I andra Microsoft samarbete nyheter, företaget även att lägga till i Microsoft 365/i Office 365 ett nytt sätt att skapa live och on-demand event använder Microsoft Ström, dess verksamhet video, och information som tillhandahålls av Microsoft Graph API.

Microsoft försöker pracka på dessa “Live Events”kapacitet som AI-powered. De är:

En högtalare tidslinjen med hjälp av facial upptäckt att identifiera vem det är som talar, gör det möjligt för användare att gå till en viss högtalare i ett eventSpeech-till-text-transkription, timecoding och utskrift searchClosed textning

Händelser med hjälp av dessa funktioner kan göra användning av webbkameror, skärmdelning eller streaming på nivåer av “studio-kvalitet” produktion. Public preview av Live-Evenemang kommer att vara tillgängliga för de som använder den betalda versionen av Microsoft Lag, Yammer och Microsoft Ström under nästa månad.

Microsoft visade upp i ett koncept demonstration på sin Bygga 2018 konferens tidigare i år, några av de funktioner som kommer att vara en del av Live-Evenemang (även om tjänstemännen inte förklara på den tiden hur dessa funktioner tänkt att förbättra och modernisera möten skulle komma till stånd).

Microsoft meddelar officiellt idag att dess Microsoft Whiteboard app är nu allmänt tillgängliga för Windows-10. Microsoft tjänstemän sade app kommer att vara “kommer snart” till iOS och finnas tillgänglig snart en förhandsvisning på webben. (“En Office 365-kommersiella-konto krävs för iOS och webb erfarenhet vid denna tid,” enligt Microsoft.)

Whiteboard-app kan människor samarbeta simultaenously med hjälp av penna, touch och tangentbord.På Windows-10, med start den 12 juli, appen kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från Windows Store på alla Windows-10 eller Windows 10S enhet, via theApp Butik på en iOS-enhet, och via webben på https://whiteboard.microsoft.com. Användare kan logga in med ett Microsoft-Konto.

Företaget är också att lägga till några nya funktioner till Arbetsplatsen Analytics och MyAnalytics insikter erbjudanden som är tänkt att bidra till att användare och företag att ändra mönster och vanor i namn av att göra samarbetet mer produktiva.

vad är inne på zdnet

Apple uppgraderar MacBook Pro 2018 bärbara datorer med nya Intel-kretsar, men kommer inte att dämpa oron om Mac är framtiden

Allt du behöver veta om att köpa Apples 2018 MacBook Pro

En full-spec uppdaterad 15-tums Apple MacBook Pro kommer att kosta dig $6,699

Blueprint eGPU: framtiden för MacBook Pro med mer saker bundna till det

Amazon Prime Dag 2018: Hur och när för att hitta de bästa erbjudanden

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Smart Office

Produktivitet

Affärssystem

CXO

0