Microsoft lägger till nya SSD disk alternativ till sin Azure-för synkronisering av Data i Rutan Disk apparaten

0
16

Noll

Microsoft utökar funktionerna i sin Azure-för synkronisering av Data i Rutan data-överföring apparaten.

azuredatabox.jpg

Azure-för synkronisering av Data i Rutan som konkurrerar med Amazons Snöboll, är avsedd att hjälpa användare att flytta data till Azure snabbare och mer säkert. Microsoft lanserade en förhandsvisning program för Azure-för synkronisering av Data i Rutan och kompletterande service i höstas.

Microsoft meddelade i dag, den 12 juli-en vecka före sin Inspirera partner conference-en ny Azure-för synkronisering av Data i Rutan Disk tillägg till förhandsvisningen. Rutan Data Hårddisken är en SSD-disk-baserat alternativ som är utformad för att antingen återkommande eller en tid migreringar av data med upp till 40 terabyte.

De som är intresserade av att registrera dig för Rutan Data Disk förhandsgranska ska gå här.

Microsoft meddelade också idag att man utökar tillgängligheten för Azure-för synkronisering av Data i Rutan förhandsgranska utanför USA till nya regioner, inklusive Europa och storbritannien.

Microsoft meddelade också förhandsvisningar idag av två nya Azure-tjänster: Azure Virtual WAN och Azure-Brandväggen.

“Istället för att lägga till molnet till ditt nätverk, ska vi lägga till ditt nätverk till molnet och skydda det med ett moln-native network security service,” säger Jason Zander, Executive Vice President, Azure, i ett nytt blogginlägg om den kommande tjänster.

Azure Virtual WAN är tänkt att göra det enklare att ansluta till och med Azure. Användare kan ansluta sina grenar mot varandra och Azure med hjälp av tjänsten, och kan användas för routning av trafiken till virtuella apparater såsom brandväggar och Azure-tjänster nätsäkerhet. Azure Brandvägg är en säkerhetstjänst som utformats för att skydda Azure Virtual Network resurser.

vad är inne på zdnet

Apple uppgraderar MacBook Pro 2018 bärbara datorer med nya Intel-kretsar, men kommer inte att dämpa oron om Mac är framtiden

Allt du behöver veta om att köpa Apples 2018 MacBook Pro

En full-spec uppdaterad 15-tums Apple MacBook Pro kommer att kosta dig $6,699

Blueprint eGPU: framtiden för MacBook Pro med mer saker bundna till det

Amazon Prime Dag 2018: Hur och när för att hitta de bästa erbjudanden

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Digital Omvandling

Datacenter

CXO

Innovation

Förvaring

0