Microsoft introducerer en gratis version af Teams, at gå head-to-head med Slæk

0
15

Nul

Fra i dag, 12 juli, Microsoft tilbyder en gratis preview version af sit Hold, gruppe-chat platform, der giver Redmond med en entry-level tier, der kan konkurrere med den gratis version lange, der tilbydes af sin rival Slap.

freeversionmsteams.jpg
Kredit: Microsoft

Den gratis version af Hold-rygter om at der kommer da tidligere dette år — ikke kræver, at brugerne til at abonnere på en business-version af Office 365, i modsætning til den nuværende version af Teams. Den gratis version kan heller ikke kræve, at en Microsoft-e-mail-konto for at tilmelde dig; enhver e-mail-adresse virker.

Den gratis version er til rådighed straks i 40 sprog på Office.com/TeamsFree.

Denne version, som er for små/mellemstore virksomheder og er begrænset til brugen af grupper af 300 personer, der er ubegrænset chat-beskeder og søg, lyd-og videoopkald til enkeltpersoner, grupper og teams; 10 GB team fil opbevaring, plus en ekstra 2 GB per person for personlig opbevaring; guest access (gæsteadgang); integration med Office Online (web) apps og meget mere.

Hvad er ikke inkluderet i den gratis version af Microsoft Hold, men er en del af den betalte version? Planlagte møder, møde-optagelse med Microsoft Stream, telefonopkald og audiokonferencer, tvungen multi-faktor-autentificering, admin-værktøjer til administration af brugere og apps, der kan søges transskription og timecoding og meget mere. Jeg synes det er fair at sige, at den gratis version er helt sikkert beregnet til at fungere som en freemium tjeneste og lokke brugere til at opgradere til den betalte version af Teams.

I andre Microsoft-samarbejde nyheder, selskabet også tilføje til Microsoft 365/Office 365 en ny måde at skabe live og on-demand begivenheder ved hjælp af Microsoft Stream, sin virksomhed video service, samt information, der leveres af Microsoft Graph API.

Microsoft er kapret disse “Live Events”kapaciteter, som AI-drevet. De omfatter:

En højttaler tidslinje ved hjælp af ansigtet detection til at identificere, hvem der taler, der giver brugerne mulighed for at springe til en bestemt højttaler i et eventSpeech-til-tekst transskription, timecoding og udskrift searchClosed captioning

Begivenheder ved hjælp af disse evner kan gøre brug af webcams, skærmdeling eller streaming på niveauet af “studie-kvalitet,” produktion. Public preview af Live Events vil være til rådighed for dem, der bruger den betalte version af Microsoft Hold, Yammer og Microsoft Strøm i løbet af den næste måned.

Microsoft fremviste i et koncept demonstration på sin Bygge 2018 konference tidligere i år nogle af de kapaciteter, som vil være en del af Live-Begivenheder (selvom embedsmænd forklare ikke på det tidspunkt, hvor disse kapaciteter beregnet til at forbedre og modernisere møder vil komme til at bære frugt).

Også Microsoft annoncerer officielt i dag, at dets Microsoft Whiteboard app er nu almindeligt tilgængelig for Windows 10. Microsoft embedsmænd sagde, at app ‘ en vil være “kommer snart” til iOS og snart være tilgængelige som et eksempel på nettet. (“Et Office 365-kommercielle hensyn er nødvendige for iOS og web erfaring på dette tidspunkt,” ifølge Microsoft.)

Whiteboard-app, som lader folk samarbejder simultaenously ved hjælp af pen, touch og tastatur.På Windows-10, start juli 12, app ‘ en vil være tilgængelig til download fra Windows Store på alle Windows-10 eller Windows 10S-enhed, via theApp Butik på enhver iOS-enhed, og via internettet på https://whiteboard.microsoft.com. Brugere kan logge ind med en gratis Microsoft-Konto.

Selskabet også er at tilføje nogle nye funktioner til Arbejdspladsen Analytics og MyAnalytics indsigt tilbud, der er beregnet til at hjælpe brugerne og virksomhederne at ændre mønstre og vaner i navnet på at gøre samarbejdet mere produktive.

hvad der er hot på zdnet

Apple opgraderer MacBook Pro 2018 bærbare computere med nye Intel-chips, men vil ikke dæmpe bekymringer om Mac ‘ s fremtid

Alt hvad du behøver at vide om at købe Apple ‘ s 2018 MacBook Pro

En full-spec opdateret 15-tommer MacBook Pro vil koste dig $6,699

Blackmagic eGPU: fremtiden af MacBook Pro er der flere ting bundet til det

Amazon Prime Dag 2018: Hvordan og hvornår for at finde de bedste tilbud

Relaterede Emner:

Microsoft

Smart Office

Produktivitet

Virksomhedens Software

CXO

0