Justitsministeriet vil appellere $85 milliarder PÅ at&T, Time Warner fusion

0
202

Nul

AT&T ‘ s $85 milliarder køb af Time Warner er endnu en gang over en regulerende kamp med det AMERIKANSKE justitsministerium.

Ifølge en domstol ansøgning, justitsministeriet har planer om at anke afgørelsen ved US District Court Dommer Richard Leon, der er godkendt fusionen med nogen betingelser.

Aftalen var pakket op og afsluttet i sidste måned.

Trump administration har været imod sig fra starten. Justitsministeriet sagsøgt for at blokere for det sidste år, om overtagelse vil skade konkurrencen, føre til højere priser for forbrugerne, og reducere innovation.

I sin næsten 200-side udtalelse om godkendelse af fusionen, Dommer Leon sagde, at hvis regeringen bedt ham om at holde retskendelse, mens justitsministeriet har anket sagen — med andre ord, at holde fusionen på hold under klagesager — han ville nægte at gøre det. Var han til at give et ophold i klagesager, fusionen ville ikke have været afsluttet før den juni 21 “break-up date” for handlen.

Leon skrev også, at hvis det amerikanske JUSTITSMINISTERIUM anket, og vandt, Circuit Court ville have nogen skrupler om at slappe af fusionen. Justitsministeriet har 60 dage til at appellere fusionen, efter at det blev godkendt.

Relaterede Emner:

CXO

Regeringen

Sikkerhed

0