FCC er i endring landets beredskap alert system for å hindre en annen Hawaii hendelsen

0
20

FCC kunngjorde i dag at det vil styrke landets Beredskap Alert System for å hindre uventet for falske alarmer, som den som skjedde i Hawaii tidligere i år. Statlige og lokale tjenestemenn vil nå være i stand til å gjennomføre “live-kode” – tester som vil bruke den samme varsel koder og prosesser som vil være nødvendig i en reell nødsituasjon. Ideen er at myndighetene vil bedre å lære systemet mens det offentlige vil bli brukt til å svare på varsler og vet hva du kan forvente. Alle i området vil få en testmelding, som en ekte varsel.

Byrået sier også at de offentlige informasjonsfilmene om nødmelding Systemet vil nå være i stand til å bruke den samme varsel lyder som en faktisk krise. (Varsler vil omfatte en ansvarsfraskrivelse om hva som skjer, og myndighetene vil ha å faktisk fortelle folk på forhånd.) Til slutt, alle som bruker emergency system vil være nødvendig å fortelle FCC hvis det tilfeldigvis utløser en falsk varsel.

Totalt sett ser det ut som byrået ønsker å få folk brukt til varsler, slik at de vet hva du kan forvente. Det ønsker også å ha en plan på plass i tilfelle at en falsk varsel er sendt ut. Direktoratet gjør oppmerksom på at varsling tretthet er reell, og for mange praksis går kunne dempe effekten av en reell test. Det sier “forsiktig test planlegging” skal hindre dette.

Det største problemet i Hawaii — bortsett fra det faktum at et varsel gikk ut og hevdet at en ballistisk rakett som var på vei mot staten — var at folk hadde ingen anelse om det var lovlig eller ikke. Det tok 38 minutter for statlige tjenestemenn til å utstede en korreksjon. Forhåpentligvis disse nye opplæring prosedyrer gjøre ting klarere og forhindre at en tilsvarende situasjon oppstår igjen.