En full-spec uppdaterad 15-tums Apple MacBook Pro kommer att kosta dig $6,699

0
19

Noll

Video: Bör proffs hålla banking på Mac?

Apple har gett MacBook Pro en välbehövlig uppdatering, men om du vill ha high-end-Processorer, och massor av RAM-minne, och massor av lagring för att gå med din 15-tums skärm, du kommer att behöva spendera några allvarliga kontanter.

Måste läsa: Apple uppdaterar MacBook Pro, men kommer inte att dämpa oron om Mac är framtiden

Basen för en 15-tums MacBook Pro kostar $2,799, men om du vill byta till 2,9 GHz 6-core 8: e gen Intel Core i7-för en 2,9 GHz 6-core Intel core i9 som kommer att kosta dig en extra $300.

Det är inte en dålig uppgradering, och ger priset till $3,099. Stöta RAM från 16 gb till 32 gb lägger ytterligare $400 på prislappen, för att sedan ta oss upp till $3,499.

Läs också: Allt du behöver veta om att köpa Apples 2018 MacBook Pro | En full-spec uppdaterad 15-tums Apple MacBook Pro kommer att kosta dig $6,699 | Blueprint eGPU: framtiden för MacBook Pro med mer saker bundna till det

Apple erbjuder uppgraderade high-end 15-tums MacBook Pro med fyra olika lagringsalternativ, allt från 512GB hela vägen till 4TB. Hoppning med båda fötterna i den 4 TB alternativet lägg till en jättestor $3.200 till prislappen, för att sedan ta oss till $6,699.

Är det mycket pengar? Beror på vad du gör med din MacBook Pro. För att titta på katt videor på YouTube eller surfar, ja. Men om du är en high-end pro använder din MacBook Pro för att försörja sig, då kan det inte vara.

Den 15-tums MacBook Pro med 2,2 GHz 8: e gen Intel Core i7-chip och 256GB lagring börjar på sek 2,399.

Läs också: Apples Mac är i en “tråkig”, säger denna populära utvecklare: håller du med om? | Apple minns plötsligt Mac (eller minns du bryr dig om det) | Varför Mac-användarna egentligen inte frågan till Apple – | Införande av Mac mini Pro

Det är en hel del mynt för att kasta på lagring, särskilt jämfört med priset för extern lagring, men om du vill ha snabb intern lagring, då kan du inte säga att Apple inte har gett dig möjligheten.

13-tums 2,3 GHz 7: e gen Intel Core i5 och 128GB lagringsutrymme börjar på $1,299, medan den andra änden av 13-tums spektrum, en med en 2,7 GHz 8: e gen Intel Core i7-chip, 16GB RAM, och 2 tb lagring kommer att ställa dig tillbaka $3,699.

Relaterade artiklar:

Är iOS 11.4 tömma din iPhone batteri? Kan Microsofts Surface Går att avsätta Apples iPad? iOS 11 tips: Hur man fixar trasiga Wi-Fi, Bluetooth och cellulära anslutning Sju utmaningar för den tekniska branschen iOS 12 public beta: Ska du installera det? iOS-12/watchOS 5/tvOS 12: vilka enheter Som stöds? iOS 12: Den dolda funktionen jag kommer inte att byta på Hur man kan ladda ner och installera iOS 12 beta Din iPhone är att spåra dina rörelser och lagra dina favorit platser hela tiden

Relaterade Ämnen:

Hårdvara

iPhone

Rörlighet

Smartphones

Tabletter

iOS

0