En full-spec opdateret 15-tommer MacBook Pro vil koste dig $6,699

0
18

Nul

Video: Skal fagfolk holde bank på Mac?

Apple har givet MacBook Pro til en meget tiltrængt opdatering, men hvis du vil have high-end Cpu ‘ er, masser af RAM, og masser af lagerplads til at gå med din 15-tommer skærm, du vil få brug for til at tilbringe nogle alvorlige kontanter.

Skal læs: Apple opdaterer MacBook Pro, men vil ikke dæmpe bekymringer om Mac ‘ s fremtid

Basen 15-tommer MacBook Pro koster $2,799, men hvis du ønsker at bytte de 2.9 GHz 6-core 8.-generations Intel Core i7 til en 2,9 GHz 6-core Intel Core i9, der vil koste dig en ekstra $300.

Det er ikke en dårlig opgradering, og bringer den pris på $3,099. Bumpe RAM fra 16 gb til 32 gb tilføjer en anden $400 til den pris, der tager os op til $3,499.

Læs også: Alt, hvad du behøver at vide om at købe Apple ‘ s 2018 MacBook Pro | En full-spec opdateret 15-tommer MacBook Pro vil koste dig $6,699 | Blackmagic eGPU: fremtiden af MacBook Pro er der flere ting bundet til det

Apple har opgraderet high-end 15-tommer MacBook Pro med fire forskellige storage-muligheder, lige fra 512GB hele vejen til 4 tb. Hoppe med begge fødder i den 4TB mulighed for at tilføje en kæmpestor $3.200 til den pris, at tage os til $6,699.

Er der en masse penge? Afhænger af, hvad du gør med din MacBook Pro. For at se cat videoer på YouTube eller surfe på nettet, ja. Men hvis du er en high-end-pro bruger din MacBook Pro til at tjene en levende, så kunne det ikke være.

Den 15-tommer MacBook Pro med 2,2 GHz 8-gen Intel Core i7 chip og 256GB lagerplads starter ved $2,399.

Læs også: Apple ‘s Mac er i en “sørgelige tilstand”, siger denne populære udvikler: er du enig? | Apple pludselig husker Mac (eller husker du bekymrer dig om det), | Hvorfor Mac-brugere ikke rigtig noget at Apple | Indførelse af Mac mini Pro

Der er en masse mønt til at smide på opbevaring, især når man sammenligner med prisen på eksternt lager, men hvis du ønsker hurtig interne lager, så du kan ikke sige, at Apple ikke har givet dig den mulighed.

Den 13-tommer 2.3 GHz 7.-generations Intel Core i5 og 128 GB lagerplads starter ved $1,299, mens den anden ende af 13-tommer spektrum, den ene med en 2,7 GHz, 8.-generations Intel Core i7 chip, 16 gb RAM, 2 TB lagerplads vil sætte du tilbage $3,699.

Relaterede historier:

Er iOS 11.4 dræne din iPhone batteri? Kan Microsofts Surface Gå vælte Apple ‘ s iPad? iOS 11 tip: Hvordan til at fastsætte brudt Wi-Fi, Bluetooth og trådløse tilslutningsmuligheder Syv udfordringer tech industrien iOS 12 public beta: Skal du installere det? iOS 12/watchOS 5/tvOS 12: Hvilke enheder understøttes? iOS 12: skjult funktion, jeg vil ikke være at skifte om, Hvordan du henter og installerer iOS 12 beta-Din iPhone er at spore dine bevægelser og lagring af dine foretrukne steder hele tiden

Relaterede Emner:

Hardware

iPhone

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS

0