Din 2018 guide till cyber försäkring är här

0
20

Noll

I dag, ingen är 100 procent säkra, att tro annat är hybris av Ikariska proportioner.

Denna verklighet är en central anledning till att fler organisationer vänder sig till it-försäkring. För utan den i någon form (oavsett om det är en köpt politik eller sin egen tilldelade pengar reserver), de har inget skyddsnät att hämmas förluster från en allvarlig cyberattack.

Också: IBM: ETT dataintrång kommer nu att kosta din organisation 3,86 usd miljoner, om du är lycklig

CISOs behöver varje teknik för riskavtäckningar de kan få, och cyber försäkring kan ett effektivt verktyg för att minska och överföring cyber risk. Men att få rätt täckning, termer och tjänster är mycket lättare sagt än gjort.

Lär dig Att Navigera i Dagens It-Marknad för Försäkringar

Säkerhet ledare som tar sig tid att förstå moduler och outs av cyberinsurance marknaden har en klar fördel i allt från mäklare val till politiska förhandlingar.

Det är därför vi lanserade vår it-försäkring forskning: att styra vår verksamhet och säkerhet kunder genom denna $1,5 till 3 miljarder dollar (och växande) marknaden och att erbjuda en inblick och bästa praxis för att bättre bekämpa it-relaterad risk.

Viktiga Resultat

Vad vi funnit är en it-marknad för försäkringar som ser mycket annorlunda ut än för 2-3 år sedan och håller på att utvecklas snabbt. Sannolikt ingen överraskning att säkerhet proffs, många försäkringsbolag ” cyber erbjudanden är deras snabbast växande produktområden. Fortfarande, försäkringsbolag och säkerhet köpare både brottas med en lista av smärta poäng. Här är några av våra viktigaste resultaten:

Den cyberinsurance på marknaden mognar, men växtvärk kvarstår. Vi ser positiva tecken på att marknaden växer upp: mer öppen politik, färre kontroversiella påstående holdups, och försäkringsgivare med en bättre förståelse av it-risker. Ändå är det långt ifrån smärtfritt. Säkerhet ledare står inför otaliga hinder, inklusive pedantisk kanslisvenska, prissättning vandringar, IP-och rykte luckor i täckningsområdet och frånkopplad beslut om inköp på grund av inre oenighet. Köpare navigera en labyrint av sammanflätning leverantörer och partners. Vår rapport kartlägger de intrikata nät av cyber försäkring försäkringsgivare, mäklare, återförsäkrares, konsulter, data analytics och cyber risk poäng leverantörer, och noggrant konstruerade för transportören paneler av post-strid tjänster, såsom incidenthantering och juridisk rådgivning. Och för stora företag, finns det själv-försäkring och i fångenskap alternativ som kan erbjuda aktivering eller skattemässiga fördelar. Djävulen finns i detaljerna. För både it-försäkring veteraner och nybörjare, det är lätt att göra misstag. Även en liten variation i er politik är definitionen av “databrott” kan vara skillnaden i miljontals dollar av täckning. Vi bryter ner cyber försäkringsskydd brister och begränsningar i fyra kategorier: 1) egna undertak och Självrisker; 2) Explicit Undantag; 3) Implicita Begränsningar; och 4) Tjänster Begränsningar. Men du vill läsa upp alla dessa innan du börjar redlining er politik. Välj din cyber försäkringsmäklare klokt. De viktigaste it-försäkring förhållande mellan de CISO och mäklare. Oavsett om det är att välja en it-försäkringsgivare, uppdatera din försäkring, eller hantering av stora anspråk, ska du vända dig till din mäklare först. Under din mäklare urvalsprocessen, se till att deras incitament att prioritera din relation-inte deras relationer med samarbetspartners. Se över de tjänster som de erbjuder, sin it-säkerhet skarpsinne, partner ekosystem, och erfarenheterna från befintliga kunder.

–Av Nick Hayes, Senior Analyst, och Heidi Shey, Senior Analytiker

Vill du lära dig mer om cyberinsurance marknad och optioner för att täcka cyber risk? Ladda ner vår rapport här [prenumeration krävs].

Det här inlägget publicerades ursprungligen här.

Tidigare och relaterade täckning

Förbättra din strategi för it-säkerhet: att Göra dessa två saker

Säkerheten på internet blir farligare och mer avgörande för organisationer av alla storlekar, svaret är att prioritera dina resurser för att bevaka rätt saker-eftersom du inte kan skydda allt.

Cybersäkerhet rapport kort: Varför alltför många företag är upplösta “kan bli bättre”

Avsaknaden av budget och rätt kompetens lämnar företagen sårbara för angrepp.

Hur cyber försäkringsbranschen upptäcker nästa stora angrepp TechRepublic

Jenny Soubra, Allianz OSS huvudet av cyber, pratade med TechRepublic om kontraspionage åtgärder på den mörka webben och i Yelp-stil platser för betyg ransomware.

It-säkerhet försäkring: Vad du ska titta efter när man jämför politiken TechRepublic

I en video intervju med TechRepublic, Allianz Jenny Soubra rekommenderas företag som letar efter en cyberinsurance politik. Hon rekommenderade att köpa genom en mäklare och tittar man noga på den politiska termer.

Relaterade Ämnen:

Säkerhet-TV

Hantering Av Data

CXO

Datacenter

0