De FCC is het veranderen van het land: emergency alert system om te voorkomen dat een ander incident Hawaii

0
22

De FCC heeft vandaag aangekondigd dat het zal versterken het land alarmsysteem om te voorkomen dat onverwachte valse alarmen, zoals dat gebeurde in Hawaii eerder dit jaar. Staats-en lokale ambtenaren zal nu in staat zijn om het gedrag van “live code” tests die zal gebruik maken van dezelfde alert codes en processen die nodig zijn in een werkelijke noodsituatie. Het idee is dat de ambtenaren zal beter leert het systeem, terwijl het publiek voor het reageren op waarschuwingen en weet wat te verwachten. Iedereen in de omgeving zal een test bericht, als een echte waarschuwing.

Het agentschap zegt ook dat de publieke aankondigingen over de Emergency Alert System zal nu in staat zijn gebruik te maken van dezelfde waarschuwing klinkt als een werkelijke noodsituatie. (De waarschuwingen zijn onder andere een disclaimer over wat er gebeurt, en de ambtenaren zullen moeten eigenlijk zeggen de mensen dat van te voren.) Tot slot, iedereen die gebruik maakt van de nood-systeem zal worden vereist om te vertellen van de FCC-als het per ongeluk activeert een valse melding.

Over het algemeen lijkt het agentschap wil krijgen mensen gebruikt om waarschuwingen, zodat ze weten wat te verwachten. Het wil ook een plan in de plaats in het geval dat een valse melding is verzonden. Het agentschap heeft echter rekening mee, dat alert vermoeidheid is echt, en te veel de praktijk uitgevoerd zou kunnen bot van de effectiviteit van een echte test. Hij zegt: “voorzichtig test planning” moet dit voorkomen.

Het grootste probleem in Hawaii — afgezien van het feit dat een melding ging beweren dat een ballistische raket richting de state — was dat mensen geen idee hadden of het wel legitiem was of niet. Het duurde 38 minuten voor de ambtenaar om een correctie. Hopelijk is deze nieuwe opleiding procedures verhelderend en te voorkomen dat een soortgelijke situatie opnieuw gebeurt.