Broadcom ‘ s plan om at købe CA Technologies kritiseret, da spøgelset af en Intel-McAfee spøger

0
15

Nul

broadcom-ca-deal-1.png

Broadcom sagde, at det vil få CA Technologies for $18.9 milliarder i kontanter, vrid kluden for at fjerne besparelser og blive en software-afspiller såvel som en halvleder, og opbevaring selskab.

Måske er denne plan ville det ikke lyder så vildt, men analytikere har set denne film før. Der var engang en tid, Intel udvides til software også. Det tilføjes, Vinden River og McAfee til sin vagtplan. Både software-enheder, der var spundet ud som Intel besluttet, at det var nødt til at fokusere på sin kerneforretning.

Hurtigt frem til roll-up, der er Broadcom og CA Technologies køb er ved at blive kritiseret for alt fra finansieringstekniske manglende strategiske rationale til at koste synergier, der er urealistiske.

Jefferies analytiker Mark Lipacis opsummerede gåden om Broadcom og CA:

Vi forventer, at investorerne i første omgang til at være bekymret, fordi det er AVGO ‘ s første store opkøb af en software-virksomhed. Mens der CA er en afvigelse fra Broadcom ‘ s centrale halvleder virksomhed, den er i overensstemmelse med dens track record for at erhverve ud-af-tjeneste, er førende på markedet med høje omkostninger strukturer.

Lipacis’ kommentarer er værd at bemærke. Hvad er Broadcom ‘ s reel kernekompetence? Det er køb af virksomheder og generere afkast. Broadcom er mere som en private equity-virksomhed end en teknologi virksomhed. Sikker på, Broadcom har aktiviteter, teknologi og intellektuel ejendom, men det får så mange virksomheder er det svært at finde ud af, hvad der er økologisk.

I den forbindelse Intel-McAfee sammenligning kan ikke holde. Intel har forsøgt at integrere sin hardware med McAfee ‘ s værktøjer. Dette arbejde kun gik så langt. Broadcom ønsker den tilbagevendende indtjening. CA kan være mere af et porteføljeselskab.

Evercore ISI analytiker CJ Muse bemærkes, at Broadcom ‘ s køb af CA ikke holde op, selv hvis du tager et private-equity opfattelse af handlen. Muse sagde:

Vi tror, at investorerne vil sandsynligvis blive skuffet over denne aftale, som synes at være mere finansieringstekniske/PE drevet end på grund af nogen strategiske rationale. Vi kan konstatere, at CA Technologies havde været i færd med at sælge sig selv og havde undladt at tiltrække en private equity køber. Med software til mainframe indtægter i tilbagegang, og ingen klare synergier til Broadcom ‘ s nuværende indtægter streams, vi kæmper for at forstå virksomhedens incitament her.

En mulighed er, at Broadcom vil afhænde nogle af CA at koncentrere sig om sin core mainframe og management software.

Mens meget af Broadcom-CA bestyrtelse drejet sig om potentielle problemer, der er en sag, som virksomheden kunne dreje som Cisco har. Cisco har også fået en sværm af software virksomheder, og som er bygget op af sine tilbagevendende indtægter med applikationer. Hvad er forskellen mellem Broadcom og Cisco?

Macquarie Capital analytiker Srini Pajjuri bemærkes:

Historien viser, at kombinationen af Semi-og relateret Software virksomheder er risikofyldte (Intel + McAfee). Cisco har haft succes overgang fra en hardware-kun model til en tilbagevendende indtægter model, men i Cisco ‘ s tilfælde, software er typisk pakket med sine hardware-løsninger, som er forskellige fra Broadcom + CA-modellen.

Simpelthen sætte, Cisco er mere strategisk. Det har også altid været en software-virksomhed, fordi det medfølgende programmer og operativsystemer med sin hardware. Den største forskel er nu, at Cisco afkobling af software og hardware. Cisco er et køb-maskine, men det er også ved, hvordan man opererer inden for en flerårig strategi.

Broadcom har at bevise, at det har en plan, og kan innovere i det lange løb. Måske kan virksomheden begynde at bevise kritikere galt med CA.

Relaterede Emner:

Datacentre

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

Tech og Arbejde

Samarbejde

0