Blackmagic eGPU: fremtiden af MacBook Pro er der flere ting bundet til det

0
71

Nul

Video: Skal fagfolk holde bank på Mac?

Apple har givet MacBook Pro en tiltrængt opfriskning. Men som Apple opdatere cyklusser for sine bærbare og stationære computere bliver mere og mere uregelmæssig og uforudsigelig, fordele vil i stigende grad er nødt til at stole på eksterne tilbehør til både at øge styrken af deres hardware og forlænge dens levetid.

Skal læs: Apple opdaterer MacBook Pro, men vil ikke dæmpe bekymringer om Mac ‘ s fremtid

Indtast eGPU – kort for ekstern GPU – som denne nye model fra Blackmagic. eGPUs er ikke nyt, men sidst Apple har været opsat på at vise, hvordan de kan bruges til at øge performance på Mac-computere, både for at gøre dem i stand til at håndtere arbejdspres, at den base hardware ikke kan, eller øge deres operating levetid.

Fagfolk, der er afhængige af Mac-computere-især MacBook Pros — er ingen fremmede til at fastgøre ting til deres enheder. Som en pro-am fotograf, jeg regelmæssig krog min MacBook Pro op til velnæret eksterne lagringsenheder og docks til at få mit arbejde.

For mange, en eGPU vil være den næste ting, de vil have på deres fjernsyn tilsluttet til deres MacBook Pro.

​Blackmagic eGPU

(Billede: Blackmagic eGPU)

En eGPU dybest set giver mulighed for en desktop GPU til en bærbar computer til brug som en grafik-accelerator. Den Blackmagic eGPU indeholder en AMD Radeon Radeon Pro 580 grafik processor med 8 gb GDDR5 RAM, 256-bit memory båndbredde og 36 diskret compute units på at tilbyde op til 5,5 teraflops af regnekraft. Den eGPU understøtter også Apples Metal-grafik-teknologi, og har i nærheden-med direkte adgang til GPU ‘ en til maksimal ydeevne.

Læs også: Alt, hvad du behøver at vide om at købe Apple ‘s 2018 MacBook Pro | En full-spec opdateret 15-tommer MacBook Pro vil koste dig $6,699 | Apple’ s Mac er i en “sørgelige tilstand”, siger denne populære udvikler: er du enig?

Apple tilføjet eGPU støtte i macOS 10.13.4 og er understøttet på MacBook Pro-systemer udgivet i 2016 eller senere, iMac 2017 eller senere, og iMac Pro.

Og afhængigt af hvor meget (eller mere præcist, hvor lidt) du har brugt på din MacBook Pro, den forestilling, at denne $699 eGPU bringer med, at det kan være fænomenal, især på høje ende software, som Blackmagic ‘ s DaVinci Resolve 15.

​Blackmagic eGPU performance boost when paired with a 13-inch MacBook Pro

Blackmagic eGPU performance boost, når parret med en 13-tommer MacBook Pro

Performance boost er mere beskedent for en højere-end hardware.

​Blackmagic eGPU performance boost when paired with a 15-inch MacBook Pro

Blackmagic eGPU performance boost, når parret med en 15-tommer MacBook Pro

En anden ting Blackmagic eGPU bringer til MacBook er flere og flere forskellige havne i form af fire USB-3.1-porte, et par Thunderbolt-3-porte og en HDMI-port.

​Blackmagic eGPU ports

Blackmagic eGPU havne

Og det er ikke kun kreative typer, der Blackmagic sigter de eGPU på. Den salgstale gør det klart, at det selskab, der gør et spil til spillere, og det nye VR-markedet. Og i betragtning af den pris, det kan godt have en følgende, som er uden for den kreds af kreative typer.

Læs også: Apple pludselig husker Mac (eller husker du bekymrer dig om det), | Hvorfor Mac-brugere ikke rigtig noget at Apple | Det er gået! 2015 15-tommer MacBook Pro forsvinder fra Apple Store – CNET | Apple øger ydeevnen af 13-, 15-tommer MacBook Pros – TechRepublic

Det vil være interessant at se, hvordan Mac-brugere til at eGPUs. Vil de vedtage dem som en måde at afhjælpe den usikkerhed om fremtiden for Mac, eller vil det skræmme dem til at gøre et skifte til Windows?

Relaterede historier:

Er iOS 11.4 dræne din iPhone batteri? Kan Microsofts Surface Gå vælte Apple ‘ s iPad? iOS 11 tip: Hvordan til at fastsætte brudt Wi-Fi, Bluetooth og trådløse tilslutningsmuligheder Syv udfordringer tech industrien iOS 12 public beta: Skal du installere det? iOS 12/watchOS 5/tvOS 12: Hvilke enheder understøttes? iOS 12: skjult funktion, jeg vil ikke være at skifte om, Hvordan du henter og installerer iOS 12 beta-Din iPhone er at spore dine bevægelser og lagring af dine foretrukne steder hele tiden

Relaterede Emner:

Apple

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre

0