Att få en global SIM-kort och 3-dagars data paket för $17

0
30

Noll

ZDNet Verksamhet Fynd Jägare söker igenom nätet efter bra erbjudanden på datorer, telefoner, tjänster och mycket mer. Priser och tillgänglighet är korrekt vid tidpunkten erbjudanden är delad. Vissa produkter och tjänster kanske inte är tillgängliga utanför USA Följer BBH på Facebook och Twitter, där han är känd som Den Ynkliga. Plus: Du hittar mer Ynkliga erbjudanden på CNET.

knowroaming-sim-card-and-data-bundle.jpg
KnowRoaming

Hälsningar, karl business-prisjägare! Innan jag hoppa in dagens deal, som är alla typer av awesome, tillåt mig att påminna er om att Prime Dag är precis runt hörnet: Den börjar vid lunchtid (ET) på måndag, juli 16, och löper på 36 timmar.

Jag kommer att ha en stor roundup av verksamhet-särskilda Prime Dag erbjudandena för dig, men under tiden, kolla in dessa historier:

På Prime Dag, spara upp till $300 på Huawei telefoner och personliga tillbehör

Prime Dag 2018: Hur och när för att hitta de bästa erbjudanden

3 saker att titta efter i Amazon Prime Dag 2018 resultat

När du reser utomlands, hur mycket tid vill du verkligen att spendera jaga lokala SIM-kort, inrättande av tjänster i olika länder, arbetar med ett nytt telefonnummer varje gång du byta bärare och allt som nonsens?

Noll. Det är därför jag rekommenderar att få en övergripande SIM-kortet innan du startar din resa. Som den här: Under en begränsad tid, KnowRoaming erbjuder BBH läsare dess Globala SIM-Kort och en 3-dagars obegränsad data paket för bara $16.89. Ordinarie pris för dessa två poster: $33.96.

Jag har använt denna tjänsten två gånger: en Gång i Frankrike och mest nyligen i Italien. Båda gånger det fungerade utmärkt, men med ett par hicka som oftast setup-relaterade.

I grund och botten, när du landar på utländsk mark, att du bara pop ut ditt befintliga SIM-kort och pop i KnowRoaming kort. Den senare kommer att automatiskt ansluta till ett lokalt nätverk, sedan är det bara att aktivera din tjänst (inom KnowRoaming app). Vad som är skönt är att när du reser runt, SIM-växlar automatiskt till andra nätverk som behövs.

När du bränna igenom tre fria dagar, kan du köpa ytterligare obegränsad data dagar för bara $8 i varje.

Om du är ny till denna typ av resa, men se till att läsa FAQ-sidan så att du förstår de inneboende begränsningarna i denna typ av setup. Till exempel, du kommer nödvändigtvis att ärva ett nytt telefonnummer (en AMERIKANSKA, dock) när du stänger av SIMs, så att folk kan ha svårt att nå dig om du har delat detta nummer med dem. Likaså sms till ditt vanliga nummer kommer inte att få vidare till den nya.

Det finns lösningar för dessa rynkor, som att byta över till, säg, Facebook Messenger när du är ute och reser. Det är nyttigt för både samtal och meddelanden, och inte förlita sig på ditt telefonnummer.

Om dessa hicka, jag nått ut till KnowRoaming support ett par gånger (via e-post) och fått snabba, hjälpsamma svar. YMMV, naturligtvis, men jag var imponerad.

Jag bör också påpeka min kärlek till en annan KnowRoaming produkt: den Globala SIM-Klistermärke, som följer ditt befintliga SIM. Det eliminerar behovet av att byta kort, du helt enkelt använda appen för att växla mellan lokal/global som behövs. Det går $30 — något att tänka på om du gör en hel del internationella resor.

Om du inte har någon omedelbar planerade resor, frukta inte: data paketet behöver inte vara aktiverat tills Sept. 30. För bara $17 detta är ett enkelt och prisvärt sätt att få service i över 125 länder. Vad finns inte att gilla?

Relaterade Ämnen:

Smartphones

Mobila OS

Säkerhet

Hårdvara

Recensioner

0